Aurora 17 – repost

I september så drar krigsövningen Aurora 17 igång i Sverige. USA/Nato är intresserad av Gotland. Den som kontrollerar Gotland kontrollerar Östersjön.

I september 2017 så drar krigsövningen Aurora 17 igång. 20 000 soldater kommer att vara inblandade. Krigsmakten USA kommer bl.a. att ha 1000 militärer på Gotland. Gotland kommer att få besök av amerikanska terrängbilar, attackhelikoptrar, obemannade drönare och jagare från US Navy. Flera Natoländer kommer att närvara. Nu kommer även det kontroversiella värdlandsavtalet att prövas.

aurora17_värdlandsavtalet_nato_usa_peter hultqvist_ryssland_
USA har sedan tidigare sagt att de vill ta Patriot luftvärn till Sverige. Om man placerar dessa Patriots på Gotland så blir det säkert mycket tryggare i Östersjön.

USA VILL HA GOTLAND

Gotland är av vikt för USA på grund av dess geografiska läge. Det land som kontrollerar Gotland  kontrollerar stora delar av Östersjön.

Den amerikanska Armegeneralen David Perkins säger:

– Gotlands läge och den säkerhet som svensk militär förser ön med är extremt viktigt. Inte bara för Sverige utan även för den här delen av världen. Ön är en grundbult inte bara för Östersjön utan den ger även tillgång till Nordatlanten.

I och med övningen Aurora 17 så kommer USA att lära känna Gotland. Detta är givetvis en våt dröm för USA/Nato eftersom den som kontrollerar Gotland även kontrollerar stora delar av Östersjön.

Kan det vara så att hela krigsövningen Aurora 17 bara är en täckmantel för att installera Natotrupper på svensk mark? Kommer Natotrupper att stanna kvar på Gotland efter Aurora 17 i syfte att ”stabilisera oron i Östersjöområdet”? I så fall har Hultquist verkligen fintat oss alla.

Problemet är bara att vi inte hade några större problem i Östersjön innan Nato började omringa Ryssland med Natotrupper och utföra provocerande militära övningar längs Rysslands gränser. Det är Nato som är aggressivt, inte Ryssland.

I videon nedan kan man se hur Nato laddar upp med manskap och krigsmaterial längs Rysslands gränser.  Hultqvist vill ha samma scenario i Sverige – stationerade Natotrupper på svensk mark. I och med Natos övningar i Natoländer längs Rysslands gränser så har nu Nato etablerat sig i Europa. De militära övningarna innebär att Nato kan träna inte bara på krigföring men även på logistik och lokalkännedom. Kan det vara så att USA helt enkelt förbereder sig för krig mot Ryssland och man använder sig av dessa militära övningar som täckmantel? Tack vare Peter Hultqvists globalisering av det svenska försvaret och Sveriges närmande till Nato så kan även Sverige dras in i ett eventuellt storkrig mot Ryssland.

 

VÄRDLANDSAVTALET

I och med Aurora 17 så kommer även Natoländerna att pröva det kontroversiella värdlandsavtalet för första gången. Värdlandsavtalet innebär att Natotrupper nu har laglig access till svensk mark och de har även rätten att bedriva krigföring från svenskt territorium. Tack för den.

USA:S BLODIGA HISTORIA

Tittar man lite allmänt på USA så kan man inte annat än säga att USA:s aktiviteter de senaste decennierna minst sagt har varit brutala. USA har invaderat länder i Mellanöstern baserat på falska grunder. Det egentliga syftet har varit att USA ska dominera militärt. USA tar Nato till hjälp när de invaderar ett land och Nato säger sällan nej till ett krig.  Toppstyrda  fake news media hjälper till att svartmåla ledarna för det land som ska angripas. Så var det för Irak, så var det för Syrien, så var det för Libyen och så är det nu för Ryssland och Putin.

Hundratusentals människor har dött i dessa krig. Krigen har resulterat i tortyr, olagliga fängslanden,  trakasserier och ett totalt förakt för länders suveränitet. USA/Nato är ansvariga för de miljontals människor som är på flykt i Europa. Och nu ska vi alltså släppa in dessa människor på svensk mark?

SUMMERING
USA/Nato är intresserade av Gotland på grund av dess strategiska läge och nu kommer vi få amerikansk militär samt Natotrupper på Gotland.  Samtidigt gör Peter Hultqvist sitt yttersta för att inlemma Sverige i internationella krigsövningar.  Peter Hultqvists närmande till Nato i och med värdlandsavtalet och Aurora 17 kan innebära att Sverige dras in i ett eventuellt krig mot Ryssland.

Bygg gärna upp det svenska försvaret men kasta samtidigt ut Nato från Sverige!

nato_ max gustafson_aurora 17_gotland_ peter hultqvist
Lite humor från Max Gustafson

Referens

Mia Stubbendorffs tal om Nato 
Läs gärna Mia Stubbendorffs tal om Sverige, Nato och värdlandsavtalet.

 

Källa: http://jmm.nu/aurora-17-usa-vill-ha-gotland/

Högförräderi Repost

INRIKES Sveriges Överbefälhavare Micael Bydén och hans föregångare, Sverker Göranson, har polisanmälts för högförräderi. Polisanmälan lämnades in hos Göteborgspolisen strax efter lunchtid under onsdagen. Bakom anmälan står Kommunistiska Partiets ordförande, Robert Mathiasson.

Anmälan om högförräderi är inget skämt. När Aktuellt Fokus talar med Robert Mathiasson ger han ett lugnt men allvarligt intryck. Allvaret är inte konstigt med tanke på den militära situation Sverige står inför. I realiteten kan Sverige stå inför scenarion där amerikanska kärnvapen och trupper placeras på svensk mark.

I polisanmälan står det bland annat:

“Tidigare och nuvarande överbefälhavare Sverker Göransson och Micael Bydén anmäls för högförräderi enligt brottsbalken 19 kap 1-2 §. Svea rikes lag säger att den som ”med utländskt bistånd” agerar för att riket ska ”läggas under främmande makt eller bringas i beroende av sådan makt” gör sig skyldig till högförräderi (Brottsbalken 19 kap 1 §). Lagen säger vidare att den som med ”utländskt bistånd framkallar fara för att riket skall invecklas i krig eller andra fientligheter” gör sig skyldig till högförräderi (Brottsbalken 19 kap 2 §).”

Sverker Göranson blir medaljerad med “Legion of Merit” av Pentagons Michael Mullen.

På frågan varför Kommunistiska Partiet väljer att anmäla överbefälhavaren hänvisar Mathiasson helt enkelt till brottsbalken.

Varför anmäler du Bydén och Göranson?

– Jag anmäler, som ordförande i Kommunistiska Partiet, både ÖB Micael Bydén och hans föregångare Sverker Göranson för högförräderi. Genom närmandet till Nato och den kommande stora militärövningen bringar de Sverige i beroende av utländsk makt och framkallar fara för att riket ska invecklas i krig och andra fientligheter, vilket enligt brottsbalken är just att begå högförräderi.

Enligt Mathiasson och Kommunistiska Partiet springer det svenska etablissemanget USA:s ärenden.
– Vi gör anmälan för att sätta fingret på att det svenska etablissemanget springer USA:s ärenden och sätter den svenska krigsindustrins intressen före svenska folkets intresse av fred och avspänning.

Tror du att rättsväsendet kommer att ta anmälan på allvar?

– Vi hoppas att anmälan tas på största allvar. Läget är farligt. Nu är det upp till det svenska rättsväsendet att visa om det är Sveriges Rikes Lag eller Sveriges Rikas Lag som gäller. Står Wallenberg och Saabs intressen av säkra vinster över de svenska säkerhetsintressena? Och framförallt står USA:s utrikespolitiska intressen över den svenska säkerheten? Men om frågan är om jag tror att anmälan tas på allvar så är svaret tyvärr nej. Överheten håller varandra om ryggen, trots att det är uppenbart att Göranson och Bydén bortom varje rimligt tvivel är skyldiga till högförräderi, så som detta brott uttrycks i lagen.

Vad är botemedlet mot den här formen av politiskt svek?

– Botemedlet är som vanligt att folk aktiverar sig och säger sin mening, på en massa olika sätt. Ett sätt är ju att deltaga i demonstrationen mot krigsövningen Aurora17 lördag 16 september. Blir vi många sänder det en tydlig signal till de krafter som vill knyta oss ännu närmare USA och Nato.

Från högerns ledarskribenter till socialdemokratiska politiker målas bilden upp av att Sverige behöver Donald Trump och Nato mot eventuell rysk imperialism. Vad är ditt svar på det?

– Sverige behöver verkligen inte USA eller Nato för att sin säkerhet. Det finns ingenting som säger att Ryssland, som fortfarande är en militärt svagt land jämfört med USA och andra Nato-länder, skulle vilja anfalla Sverige. Tvärtom är det så att ett närmande till Nato skulle öka osäkerheten och spänningen när vi så tydligt närmar oss den aggressiva krigsalliansen Nato.

 

Kim Fredriksson
kim.fredriksson@aktuelltfokus.se

Biometri = chipning

Den transhumanistiska agendan får vind i seglen. Mänskligheten kommer delas i två falanger, den ena sidan omfamnar transhumanismen och kommer således skriva under sin egna undergång i det avseende att när de ger sitt medgivande till att operera in chip i sina kroppar så ändras deras status från ”människa” till ”humanoid” och då förlorar de sina mänskliga rättigheter. Å andra sidan är det ingen större skillnad mot idag eftersom majoriteten av mänskligheten har kuvat sig under maritim lag och därför anses vara döda eller försvunna till havs. Bedrägeriet går så djupt att någon botten inte går att urskilja. Att bankerna var drivande i denna process är inte det minsta förvånande då de nu börjar inse att det finns grupper i samhället som har insett att bankerna olagligt skapar pengar ur tomma intet som sedan bygger på skuld, dvs ränta. Ett monetärt ekonomiskt ponzibedrägeri som skapar kaos och förödelse över hela planeten. Ett direkt människofientligt luciferianskt kontrollsystem.

 

Svenska banker vill chippa dig – Tidigare hemliga projekt nu offentliga

Future of shopping - Bild: Crestock.com
Future of shopping – Bild: Crestock.com

Torbjörn Sassersson, juli 2017, selfieDEBATT. Swedbank Labs och Handelsbanken Din Ekonomi skriver att tiden är inne för att låta dig chippas. Bankerna utger sig för att de trendspanar, men skapar egentligen chip-trenden själva. Labs meddelar att avdelningens projekt tidigare var hemliga, men att de valt att glänta på dörren.

MEDDELANDE (kl 20:43 , 4 sep): Swedbank raderade de tre sidorna som denna artikel hämtade sina referenser ifrån efter att artiklen publicerats. Dessa lades därför till nedan under referenser.

Text: Torbjörn Sassersson

I mitten på 00-talet spreds konspirationsteorin i USA att det fanns långt gångna planer på att bankerna ville chippa alla. Aktivisten och opinonsbildaren Mark Dice skrev att chippet kunde liknas vid odjurets märke, en idé baserad på texter i Bibeln. Bortsett från det senare bekräftas nu spekulationerna på flera sätt.

Både Handelsbanken och Swedbank presenterar chippning som en naturlig del av utvecklingen av den allt mer utbredda kontantlösheten, en trend som bankerna driver. Swedbank Labs skriver på sin hemsida att tidigare var arbetet hemligt [PDF] ända fram till lansering av färdig tjänst, men att avdelningen nu tror på en öppnare inställning för att få feedback från kunder tidigt i processen. Swedbank behöver veta vad som kan vara en framgångsrik implementering.

Bankerna vill bortom alla tvivel skapa det kontantlösa samhället, trådlös identifiering och betalning. Bankerna verkar dock inte nämnvärt driva processen så att allmänheten eller politiker får vara med i besluten trots att samhället påverkas i stort. Vanligt folk ska endast haka på trenden, som om människor bara är passiva följare av fantastiska trender skapade av affärsbanker.

Swedbank och Handelsbanken förklarar vad de vill realisera. Några exempel:

  • Trådlös identifiering.  Ögon-, röst-, handflats- eller ansiktsigenkänning. Swedbank Labs skriver om aktivitetsarmband som använder din unika hjärtrytm som ID när du ska betala något.
  • Contextual payments. Gå in på matbutiken och plocka allt du vill handla. När du passerar utgången identifieras du och de varor du plockat på dig. Pengarna dras automatiskt från ditt konto. Du ska alltså kunna shoppa utan att behöva passera en manuell betaltjänst.
  • VR-glasögon. Med Handelsbankens egna ord: ”Så snart kanske du inte behöver tänka på betalningen alls, utan bara sätta på dig dina VR-glasögon och säga vad det är du vill ha. Snacka om science fiction!” – Handelsbanken* [PDF]

Det ledande företaget för 10 år sedan var VeriChip Corporation som dock inte lyckades få fart på försäljningen i USA trots att myndigheten FDA godkände bolagets chip för implantering 2004. Chippet såldes vidare till PositiveID, VeriTeQ och senast JAMM Technologies.

Tillbaka till Sverige 2017. Swedbank Labs presenterar i sitt nyhetsbrev att du som läsaren får följa med bakom kulisserna och vara först med det senaste. Labs presenterar trender och tendenser som påverkar det mesta som händer i samhället. Ambitionen är tydlig. Swedbank har en agenda och är en trendledare i denna chippningsutveckling.

Ska affärsbankerna ha rätt att stänga av ditt chip?

Swedbank Labs medger riskerna:

”Ett kort som blir stulet kan man spärra. Det går att byta lösenord och pinkoder. I en värld där du själv är din identifieringsmetod kommer säkert mycket att gå fortare och smidigare, men om något går fel finns risken att det blir svårare att bevisa din oskuld. Kommer du kunna ringa och spärra ditt fingeravtryck?”

Andra frågor:

  • Hur skyddar du dig från biohackers som tar din chip-identitet och sedan begår ett brott i ditt namn?
  • Vilka hälsorisker finns?
  • Var sker de etiska och kritiska diskussionerna? Nu sker de i skymundan långt bortom bästa TV-tid.
  • Kommer bankerna att stänga av ditt chip om du inte betalt dina lån? Hur ska du då kunna handla mat till din familj? Är tanken orimlig? Vi vet att telekombolagen och internetleverantörerna stänger av din möjlighet att ringa och surfa om du inte betalt räkningen.
  • Bör inte rättigheten att stänga av ett chip fritas från bankvärlden och istället överföras till en myndighet, förutsatt att det är en mer etisk och rättvis lösning?

Chip med GPS

Vi kan även föreställa oss problemen om GPS-inkluderas i chippet. Visserligen finns fördelarna med att ett GPS-utrustat chip kan geolokalisera försvunna personer, lokalisera smitare från trafikolyckor och polisen kan jaga de få brottslingar som har kvar sina egna chip i kroppen.

Kritiker menar att i vissa länder –  eller alla – kan GPS-chip innebära att politiska dissidenter och aktivister kan spåras och lokaliseras av myndigheter som vill förtrycka dessa.
Ett annat allvarligt problem är att kriminella kan använda GPS-chippen för att lokalisera tex barn för att kunna kidnappa eller föra bort dessa.

Det råder ingen tvekan om att  om bankerna och marknaden får fritt spelrum kommer chippning vara implementerat brett i samhället inom förslagsvis 10-20 år. Vi kan även vara säkra på att de morötter som nu delas ut för att folk ska chippa sig med tiden kompletteras med bestraffningar om man inte gör det i form av högre försäkringspremier, skolledningar som ifrågasätter föräldrar som har o-chippade barn, problem med att handla och resa med mera.

Idag finns det 1500-2000 personer i Sverige som är chippade, uppger SJ.

Text: Torbjörn Sassersson

*Sajten anpdm.com ägs av Apsis International AB (www.apsis.se) som hjälper företag att marknadsföra sig med tex nyhetsbrev per mail. Därav URL:n ovan gällande meddelandet från Handelsbanken.

Referenser

MEDDELANDE (kl 20:43 , 4 sep): Swedbank raderade de tre sidorna som denna artikel hämtade sina referenser ifrån. Dessa har i efterhand lagts till nedan.

Sidan på Handelsbanken kunde inte sparas ned på Web Archive pga kodningen. Den sparades istället enbart som PDF.

Relaterat

 

 

Hidden History

The Unadulterated Truth: A Brief Factual Account of Hidden History in Our Time

Written by Gavin Nascimento, Founder of aNewKindOfHuman.com

TABLE OF CONTENTS

1. Operation Gladio And The Historical Evidence Of Homegrown Terrorism
2. Sibel Edmonds, Gladio B And Incontrovertible Proof Of Media Manipulation Throughout Modern Day History
3. The Edward Snowden Distraction
4. Michael Springman, Libya, Syria And The Irrefutable Evidence That Western Governments And Their Affiliates Have Knowingly Armed, Financed And Trained Islamic Terrorists
5. MKULTRA, Civilian Shootings, Fake Terror Plots And Why Government Is The Greatest Threat Of All
6. Final Thoughts And The Coming Revolution

1. OPERATION GLADIO AND THE HISTORICAL EVIDENCE OF HOMEGROWN TERRORISM

 

On December 12th, 1969, a cold day in Milan, Italy, a bomb explosion decimated the inside of the National Agrarian Bank which claimed the lives of more than a dozen innocent bystanders. One hour later, 3 more bombs would go off in different parts of the country. In total, at least 13 innocent people lost their lives, and more than 100 others were injured as a result of these inhumane attacks. This event sent shock waves throughout the country, and is one of the most significant happenings in Italy’s modern day history for the ensuing madness that followed.

 

Just 7 months after the terrorist bombing of the bank, another explosion on a train in Gioia Tauro went off, murdering another 6 innocent people and injuring 72 more. The worst of these though, was the 1980 Bologna massacre, which killed 85 people and wounded another 200. In fact, as pointed out years later by the Italian Senator Giovanni Pellegrino, president of Italy’s parliamentary commission whilst investigating these attacks , “between January 1st, 1969 and December 31st, 1987, there have been in Italy 14,591 acts of violence with a political motivation. It is maybe worth remembering that these ‘acts’ have left behind 491 dead and 1,181 injured and maimed”.[1] In other words, senseless terrorism became a recurring theme in the country.

 

These parliamentary investigations, along with other probes, many of which were suppressed or outright covered up[2][3][4], would after 4 decades finally reveal CIA, NATO and MI6 meddling in Europe on a monumental scale. Although the UK and Germanintelligence agencies both had similar structures already put in place during world war 2, once the fighting had officially ended, the newly created CIA (in conjunction with former Nazi Reinhard Gehlen), along with the veteran MI6 agency, decided to continue a covert war against the ideology of communism and ‘left wing’ values, by setting up “stay behind armies” throughout Europe with the cooperation and assistance of various secret agencies, in an operation known officially as Gladio.[5]

 

Although originally setup (or advertised) as a counter balance against communism, their strategy, according to former operative Vincenzo Vinciguerra went much further than that;

You had to attack civilians, the people, women, children, innocent people, far removed from the political arena. For one simple reason: to force the Italian public to turn to the state to ask for greater security… so people would willingly trade part of their freedom for security.”

 


Interview with Vincenzo Vinciguerra from the BBC Documentary Gladio

 

The implications of his statement are colossal in scope for obvious reasons; namely because it brings into question our child like perception of the popular narrative and portrayal that is “terrorism”,  as it does our opinion of the overall role and agenda of politicians and governments. In other words, our very perception of “reality” is shaken.

 

Vincenzo today is rightfully serving a life sentence for a similar terrorist attack that resulted in 3 police officials deaths in 1972 which, much like the bombing of the train and the bank, was originally blamed on left wing groups by the media and the authorities for political reasons. To further corroborate this propaganda story, Marco Morin, an explosives investigator and “expert” who was covertly working for the Gladio system, claimed the explosives used were the same that a left wing organization known as the Red Brigades used. Felice Casson, a judge and magistrate in Italy who was presumably not bought and paid for, found this to be a deliberate lie and the explosives used were actually the same as employed by NATO.[6] This revelation would eventually lead to the exposé of operation Gladio, which is ongoing to this day.

 

As difficult as these documented facts are to comprehend and come to terms with, Operation Gladio was not exclusive to Italy alone. In fact, it was in effect allover Europe, albeit under uniquely different names;

Belgium: SDRA8
Denmark: Absalon
FrancePlan Bleu
Britain: Operation Stay Behind 
Germany: TD BJD
Greece: LOK/Red Sheepskin
Luxembourg: Stay-Behind
Netherlands: I&O
Austria: OWSGV
Norway: ROC
Portugal: Aginter Press
Spain: Red Quantum
Switzerland: P26
Turkey: Özel Harp Dairesi
Sweden: AGAG (Aktions Gruppen Arla Gryning)

* Finland also belongs to this list but the name of their “stay behind” army remains unknown.

 

Belgium, which began its operations in 1948, is where Operation Gladio’s last confirmed meeting was held in 1990.[7] This is also where NATO’s headquarters are located today too. Like Italy, Belgium was haunted by a series of psychotic terrorist attacks, most notably the Brabant killings in which 28 innocent civilians were gunned down and murdered indiscriminately. Civilians shopping in supermarkets were the primary targets. In one such instance, as noted by historian Daniele Ganser in his book, ‘NATO’s Secret Armies‘;

“There was little cover or shelter for the terrified shoppers in the aisles of the supermarket from the three masked gunmen. In the ensuing massacre eight people, including a whole family, died, and seven more were injured. A husband and wife and their 14 year old daughter were finished off in cold blood at the supermarket check out. Another father and his nine year old daughter were killed in their car trying to flee. The takings from the raid amounted to a meagre couple of thousand pounds, found later in a canal in an unopened sack… After the massacre, Justice Minister Jean Gol went on television to promise greater security to the terrified population.”

 

The trademark of these well executed highly skilled killings, aside from the “petty criminal motive”, as noted by police commissioner Julien Sapori, was to clearly terrorize the population. And, as a result, the citizens willingly surrendered more power to the government, which coincides with the strategy that Vincenzo Vinciguerra described in his interview featured above with Allan Francovich.

 

Belgian Senator Roger Lallemand has stated, based on his research, that he believes these terrorist attacks were “the work of foreign governments or of intelligence services working for foreigners, a terrorism aimed at destabilising democratic society“.[8] Furthermore, according to journalist Rene Haquin who dedicated much of his career to uncovering these events, one of the prime suspects in the killings — who also admitted to being connected to the Gladio structure in an interview with him — named Paul latinus (head of the radical Westland New Post group), allegedly committed suicide — something those close to him contest.[9] In fact, many key suspects, former members and relevant individuals throughout the Gladio structure have either been killed by “suicide” or outright assassinated. In relation to the Brabant massacres,  though, it has been comparatively well established, through testimony and research, that these psychotic acts were indeed Gladio related Operations.[10][11][12]


Interview with Westland New Post Member Michel Libert from the BBC Documentary Gladio

Unfortunately only three countries (Italy, Belgium and Switzerland) ever even held official investigations into the criminal units, and even though they did, the investigations were largely unproductive for obvious reasons. For the sake of readability, refraining from engaging in each and every one of these covert operations and their inherent ambiguity is necessary at this time. Based on research however, it should be mentioned that suspected Gladio operations include Turkey’s first ever coup in 1960, and the assassination of Turkish Prime Minister Adnan Menderes, as well as several terrorist attacks in Turkey that led to somewhere around 300 innocent people’s murders.[13] In France, numerous attempted assassinations on French Prime Minister Charles de Gaulle who opposed being a part of NATO and had butted heads with the U.S. and UK governments often. The supposed suicide of Gladio stay behind chief François de Grossouvre, and the assassination of police official Jacques Massie because “he knew too much”, along with the disappearance of his family (his parents and 8 year old son included). In Germany, the alleged suicide of likely Gladio member Heinz Lembke while in police custody, and the Oktoberfest terrorist attack(which Lembke was directly linked to) where “high grade military explosives” were used in Germany, killing at least 12 innocent people and wounding another 200. In fact, to this day, the German government is still withholding secret documents about what happened in this bombing.[14] In Spain, the Montejurra and Atocha massacres which killed 7 people and injured 7 more. In Greece, the military coup which resulted in a brutal dictatorship, the assassination of secret service agent Herbert Alboth in Switzerland and the assassination of former Italian prime minister Aldo Moro, amongst others, all have what can justifiably be considered suspicious links to the covert terrorist network of Gladio. Further research into every single one of these events is necessary.

 

It should also be mentioned that in 1962, when Gladio was in full effect in Europe, the United States secret service (the CIA) did, in fact, cook up a plot to attack the local population through various acts of violence and terrorism, that were to be blamed on the Cuban government. This covert plan was entitled Operation Northwoods.[15]
Intelligence Analyst James Bamford Summarizes Operation Northwoods

Fortunately the proposal was rejected by then president John F. Kennedy before he was assassinated one year later. It should also be mentioned that declassified documents[16] reveal the CIA manipulated investigations into his murder and focused on propagating the perception that Mr. Kennedy had been killed by a lone gunman with left wing Marxist values, named Lee Harvey Oswald; who himself actually consistently denied killing the president but was murdered before he could ever testify. JFK’s assassination was just one of about a dozen major hits within the United States that could potentially be connected to Gladio. Other assassinations worth mentioning during this time, include his younger brother Senator Robert F. Kennedy, Foreign Ambassador Orlando Letelier, musician John Lennon, civil rights leaders Medgar EversMalcolm XFred Hampton and Mark Clark, as well as Huey Newton and Martin Luther King Jr. — who twelve jurors in a civil trial in Memphis, Tennessee on December 8, 1999 ruled “Government agencies” guilty of killing — and Native American activist Anna Mae Aquash, amongst others. It should also be further mentioned that there was an Operation entitled Condor going on in South America connected to Gladio during this time as well. Once again, various intelligence agencies and their associates were targeting people with suspected “left wing” values and ideals. It resulted in tens of thousands of murders and major crimes against humanity.[17] This operation was fully backed by the CIA and U.S. government.[18]

 

Operation Gladio was in progress in Europe for more than 40 years before it was officially exposed in 1990 by judge Felice Casson. Consequently, Prime Minister Giulio Andreotti, who had previously outright denied (under oath) the existence of the secret structure known as Gladio, was forced to admit that it was, in fact, real.[19]

 

Once these revelations surfaced, despite Andreotti confirming that a meeting in relation to Gladio had just been held a month prior to his confession, it was claimed in politically predictable fashion that the covert operation would now be scrapped due to public protest but is this really true?

 

2.SIBEL EDMONDS, GLADIO B AND INCONTROVERTIBLE PROOF OF MEDIA MANIPULATION THROUGHOUT MODERN DAY HISTORY

“… Operation Gladio turned into a different operation… as Islamic fanatic units that would create these terror events… thus the justification for NATO,CIA,US military intervention in the Middle East today…”[20]

— Sibel Edmonds, Global Research News Hour, September 11 2015

 

From 1979 to 1989 the CIA, MI6, ISI, Egyptian, Saudi Arabian and Chinese governments, covertly armed, financed and trained a diverse group of militant Islamic fighters (in partnership with Osama bin Laden) known as the Mujaheddin.[21][22] According to the official story, the goal was to overthrow the Afghan communist government, which had recently come to power, and then draw the Russian Soviet Union into the conflict in order to facilitate its collapse.[23] The Operation was one of the most costly in the agency’s known history and went by the code-name Cyclone, costing U.S. taxpayers at least several billion dollars. It is from this covert operation that the radical insurgencies known as “Al Qaeda” and “ISIS” — as well as CIA links to them — can most popularly be traced back totoday.[24]

 

What is less well known however, is that back in 2001 an FBI whistle blower named Sibel Edmonds stumbled upon top secret information implicating the U.S. government in not only having prior knowledge that there would be a terrorist attack on U.S. soil, but that certain factions within the government itself, had a “very intimate relationship” with Bin Laden and his radical Islamic network, during this time and even after the attacks.[25][26] In conjunction with these shocking findings, Edmonds states she discovered that Fethullah Gülen, a religious leader who has to date setup several hundred Muslim schools and mosques throughout central Asia, and a lesser number in the United States, is actually a CIA asset intent on quietly spreading radical Islam under the public disguise of tolerance and peace. These claims have been further corroborated indirectly by former MIT (Turkish Intelligence) Chief Osman Nuri Gundes.[27]

 

Sibel Edmonds states that this, along with the radical Islamic “intimate relationship” mentioned above, is all rooted in Operation Gladio, but is known today, at least as recognized by the FBI, as Gladio B.[28] What makes Edmond’s case particularly intriguing and tangible is, not only high ranking officials who have vouched for her credibility, but the U.S government’s overt attempts to suppress her findings.[29][30] When Edmonds first set out to expose corruption within the FBI to her superiors she was told to “basically shut up” and, in time, eventually fired.[31]

The reviews for Edmonds’ book speak for themselves. Click on the image to be redirected.

 

 

After taking the FBI to court, Edmonds found herself in lengthy, and costly, legal battles, as well as being effectively gagged and censored at the highest levels within the U.S. government; including being black balled by the mainstream media. Even when Edmonds chose to write a book to “get these extremely, extremely dangerous important issues addressed,” she found that no publisher would do so because “they didn’t want to get into any trouble with the FBI.”[32]

 

At this point in the article, it is necessary to interject and apprise the reader concerning another slightly less disturbing, but equally important operation undertaken by the CIA, entitled Mockingbird.

 

Setup around the same time as Operation Gladio, but with the intention of controlling the mainstream media narrative and other major centers of information distribution, including publishing houses and Hollywood, Operation Mockingbird had major media sources peddling the CIA’s propaganda, both domestically and internationally. This included reputable outlets, such as Reuters, the Associated Press, NBC, CBS, ABC, the New York Times, the Washington Post, Life magazine, Christian Science Monitor, United Press National, the Miami Herald, Newsweek, Hearst Newspapers, the New York Herald‑Tribune, the Saturday‑Evening Post, Scripps‑Howard Newspapers, Mutual Broadcasting System, the New York Daily Mirror, Chicago Daily News, Miami News and the Washington Star, amongst others.[33][34]
Excerpts from the Church Committee Investigations in 1975

In the 1970’s, stories began to emerge about the CIA’s use of the media as a propaganda tool to control public opinion. This culminated into the Frank Church investigations (subsequently censored and manipulated by the CIA), which was setup to investigate the matter further. Upon official disclosure, of course, it was claimed by then head of the Central Intelligence Agency, George Bush Sr, that it would be dissolved. Numerous researchers, however, believe this to be a lie.[35] Considering Sibel Edmonds case, it is fairly obvious to understand why they are probably correct. To further corroborate their logical thesis, in 1998 and 1999 the United States Army’s Psychological Operations unit was discovered infiltrating both NPR and CNN. After being exposed to the public, it was likewise claimed that it would be scrapped.[36] Additionally, Anderson Cooper, from the powerful Vanderbilt family, is also a former intern with the CIA.[37] And, a more recent propaganda campaign that further demonstrates the U.S. government’s unending propaganda campaign, is the Pentagon military analyst program that started in 2002. This covert operation employed more than 75 retired high ranking military officials, who presented themselves as “independent experts” throughout the mainstream media. Their job was to use propaganda to inspire the N. American public to support the wars of Iraq and Afghanistan, along with other very questionable policies of the Bush administration. It was later discovered that not only were these retired military officials receiving money from the government on the side, but most of them were in bed with the military industrial complex too. Combined they represented the business interests of more than 150 military contractors. Once again, after being exposed in 2008, it was claimed that this program would be cancelled.[38] The BBC, likewise, has also been used by the British MI6 for propaganda purposes in the past, [39] and the outlet has also engaged in censorship.[40] In fact, the BBC has spent millions of pounds in bribe money to keep their staff members quiet.[41] Additionally, they have been caught propagating an image from 2003 of an Iraqi massacre, as if it was taking place in Syria in 2012.[42]

 

This censorship war, between Edmonds and the government, which has only been partially summarized in this article, is what earned her the title, from the highly esteemed ACLU, as“the most gagged person in the history of the United States of America”. Yet, in spite of the overwhelming odds, Edmonds refused to back down, and chose to research the procedure and process of self publishing, which eventually culminated in the release of her first book, “Classified Woman: The Sibel Edmonds Story“. Additionally, in lieu of mainstream media censorship, Sibel decided to turn to the alternative media, creating her own website and blog, and began networking with other independent researchers within the alternative sphere of influence, such as James Corbett of the Corbett Report. She is also founder of the National Security Whistleblowers Coalition, an organization of high ranking whistleblowers dedicated to holding the government accountable for corruption. And finally, Edmonds has released a “fictional” book last year about Gladio B, that is undoubtedly more Truth than fiction, but for legal purposes it has been branded as such.

 

3. THE EDWARD SNOWDEN DISTRACTION

snowden

Magazine Cover from Wired.com

In June of 2013, the world was told that Edward Snowden leaked top secret documents about a highly sophisticated and secretive surveillance program to a journalist by the name of Glenn Greenwald, who subsequently shared a small fraction of these “revelations” with the world through the Guardian and the Washington Post. The world was presented with an entertaining tale of a Hollywood chase, in which Snowden had to flee the country and sacrifice all that he knew and loved, in order to share his disturbing discoveries with the public.

 

After more than 6 months of the the documents initial release date though, accompanied with a great deal of media hype and hysteria, only 1% of those actual documents had even been released to the public.[43] Yet, during this time, Edward Snowden was named the Guardian’s person of the year and Time magazine’s runner up for person of the year (just behind the Pope).  He was also later awarded Germany’s whistleblower prize and given the Sam Adams award, amongst other honors. Today, more than 2 years later, we still only know about a fraction of these documents. In fact, it is estimated that if this pattern of disclosure were to continue, it would take 20-620 years to free all documents.[44] Hopefully I do not have to explain why this story is absolutely absurd.

 

It is also interesting to note, various governments throughout the world consider Snowden to be a major criminal for “stealing” those documents, but Glenn Greenwald (who has since been given those documents) has not only been given a free pass from government prosecution, but even landed a book deal with a major publication (which included further disclosure of top secret documents that should, in this writer’s opinion, of been made available to the public rather than used as a bargaining tool for profit). Then, after a bidding war between major film studios, Greenwald sold the rights of his award winning book to Sony Pictures Entertainment in a lucrative deal. After these affairs, Greenwald then went into a business deal with billionaire Pierre Omidyar, who was party to the U.S. government led boycott of Wikileaks back in 2010 for publishing state secrets.

 

Naturally, this very strange story when compared to that of Sibel Edmonds, whose revelations are infinitely more relevant in relation to current events today (and modern day history), should be viewed with intense skepticism. In fact, Edmonds herself has been quite outspoken about these dubious unfoldings;

 

“I am the founder and director of a whistleblower organization that includes over 150 national security whistleblowers. I have known and represented over 150 national security whistleblowing cases in Congress and the media. And let me tell you this, I have never seen a case that even comes close to this bizarrely unethical and despicable case.”[45]

 

Edmonds outrage is absolutely justified when one considers her personal story and undeserving drama. How is it that this woman can be gagged and censored so effectively, to where the media avoids her like the plague, book publishers flatly turn her away and most people around the world still have no idea who she even is, but Edward Snowden, a man who has undoubtedly become a cult like hero and celebrity — particularly in alternative media — is flooded with mainstream media attention and further propagated through an award winning book and a Hollywood film? It conflicts with the way the system itself functions. It would do us well to remind ourselves that the Washington Post, who in tandum broke these stories first with the Guardian, was, and potentially still is, in partnership with the CIA (as are many of the mainstream media outlets that have so generously dedicated their time to helping hype up the Snowden story).

 

I would like to make it resoundingly clear that I am not stating former CIA/NSA agent Snowden and journalist Glenn Greenwald are consciously and covertly working for the system (although I do not rule out that possibility), and would like to even state that if the story about Snowden is true, his courage and sacrifice are admirable. What I am specifically suggesting, is that Snowden’s “revelations” have not actually been paradigm shifting to any informed researcher or critical thinker at all. The ruling class have for centuries, possibly millennia, spied on the common people for fear of rebellion. Naturally, as technology has grown so has their capability to administer our movements. In relation to the NSA,  intelligence analyst James Bamford has written extensively for decades on the agencies spying practices and overall history. What the Snowden story has done, above all else, is limit productive debate to the confines of whether or not he is a hero or a villain, and whether this level of surveillance is necessary or not — topics which are undoubtedly entertaining but invariably ineffectual. Meanwhile, “terrorism” continues to spread across the globe at an alarming rate, which provides the justification for the surveillance state in the first place. Probable causes behind this spread (ie. Gladio) however, are not even vaguely mentioned by the media to the public, when they are incontrovertibly pertinent. In other words, the establishment undoubtedly has an agenda in broadcasting Snowden’s story, otherwise they would avoid him, just like they so obviously do with Edmonds.

 

Based on the suppression of Sibel Edmonds findings, and the documented history validating Operation Gladio as being a colossal covert operation that was kept hidden from the public for more than 40 years — along with the dramatic spike in “terrorist attacks” across the globe — one could justifiably reason that we should be focusing far more attention on exploring the potential for “Gladio B”, rather than the moot topic and controversial symptom of surveillance, which sadly, much of the public does not even care for to begin with.

 

The question is, is there any further evidence to corroborate Sibel Edmonds revelations?

 

4. MICHAEL SPRINGMAN, LIBYA, SYRIA AND THE IRREFUTABLE EVIDENCE THAT WESTERN GOVERNMENTS AND THEIR AFFILIATES HAVE KNOWINGLY ARMED, FINANCED AND TRAINED ISLAMIC TERRORISTS

Michael Springman was the former head consular of the American visa section in Jeddah, Saudi Arabia, from September 1987 to March 1989; which was during the same time period that the CIA armed, funded and trained the militant Islamic fighters in Operation Cyclone(mentioned earlier in this article). According to Springman, while posted there, he was ordered “by high level State Department officials” to ultimately “issue visas to terrorists recruited by the CIA and its asset Osama bin Laden.” Prior to discovering what was actually going on though, Springman, like Edmonds, tried to do the right thing by reporting what he perceived as “visa fraud” to his superiors. Instead, just like Edmonds, he was told to “shut up” and when he continued to press the issue for investigation, he was eventually fired. He then took his story to the mainstream media but, just like Edmonds, he was blackballed.[46]
Michael Spingman’s Presentation at the National Press Club on June 10, 2002 in Washington DC

What is particularly interesting in this case, besides the obvious, is that the majority of the alleged hijackers from the events of “9/11” actually received their U.S. visas from this same strategic location, despite not one of their visa applications actually being filled out correctly.[47] This vaguely corroborates Sibel Edmonds top secret revelations of the “intimate” connections enjoyed between the CIA and Al Qaeda, since Springman vividly recalls how the intelligence agency intervened on behalf of the radical fighters, when he tried to prevent them from getting visas to travel to the United States. It also suggests a continued structure and partnership between the CIA and radical Islamists, in conjunction with the Saudi Arabian government, but is there still proof of this today?

“The United States switched sides in the war on terror with what we did in Libya, knowingly facilitating the provision of weapons to known al-Qaeda militias and figures.”[51]

— Former CIA agent Clare Lopez, Daily Mail, 22 April 2014

 

In 2011, an incessant propaganda campaign, began aggressively demonizing MuammarGaddafi in North Africa, demanding him to step down. Not surprisingly, this coincided with a covert operation by the CIA and MI6, which was eventually followed by a massive military bombing campaign, by NATO, to get rid of the African leader. It is estimated that thousands of innocent civilians, including children, were murdered as a result of this conflict; many at the hands of NATO and the radical fighters they backed, some of which NATO has continually ignored. Despite this, we were told that the campaign was all about “protecting Libyan civilians” and getting rid of a “tyrant“, in order to “prevent a massacre“. As humane and politically persuasive as this all sounds, it simply does not coincide with the verifiable facts.

 

The reality is that Libya actually experienced the highest standard of living in all of Africaunder Gaddafi.[48] Before the colonel rose to power, the literacy rate in Libya was just 10%.The country was also one of the poorest in the whole world.[49] Gaddafi’s government then lifted the literacy rate to an impressive 89.5% and the age expectancy to 76. Schooling, including University, was absolutely free, and so was health care,[50] something the United States has never been able to boast of in its entire history. In light of these “new” revelations, and considering the condition of Libya today, as well reports that demonstrate Gadaffi was actually willing to step down peacefully, it should be fairly obvious to the reader that NATO and their masters undoubtedly had ulterior motives of some sort. Considering Libya has the largest oil reserves in all of Africa and the largest irrigation project on the planet (as a result of massive natural water reserves), and Gaddafi’s plan to institute a gold dinar currency that would have effectively challenged the paper fiat empire of the cabal commonly referred to as the international bankers, a more sensible picture that aligns with the apathy of politics begins to emerge. But, as you continue to read on, there is an agenda even more ambitious at play.

 

Not long after Gaddafi was humiliated and then killed on video for all the world to see, ‘Al Qaeda’ flags were proudly flown over Libya’s capital.[52] Consequently, an Islamic state was setup based on Sharia law.[53] While people who rely on mainstream media sources for their understanding of geopolitical events may have found this to be unexpected and shocking, those who were even slightly informed and paying attention did not.

 

The “rebels” that NATO (particularly the U.S. government) openly supported in Libya, were an organization of fighters that were  largely comprised of a group of extremists from the Libyan Islamic Fighting Group (LIFG).[54][55][56] This group was designated by both the U.S.and UK governments to be a terrorist organization several years earlier to the actual invasion.[57][58] Likewise, they were also listed as a terrorist group by the UN on the 6th of October 2001 who were “associated with Al-Qaida“, something one of their leaders openly admitted too.[59][60] Despite this overwhelming incontestable evidence, demonstrating the West and their affiliates knowingly supported internationally recognized terrorists, they still chose to fund them anyways. And, through the CIA, MI6, DGSE, and other agencies, even armed them and trained them. It should be further explained that this terrorist organization was created by radicals who were fighting against the Soviets during the CIA’s Operation Cyclone, which once again serves to corroborate Sibel Edmonds testimony.[61] Although further verification is not even needed, it was later on concluded by an independent investigation, headed by former CIA agents, high ranking military officials and other reputable figures, that the Obama administration knowingly funneled half a billion dollars in weapons aid to, not just the LIFG, but other Al Qaeda linked fighters as well.[62] Gadaffi, who was a fierce opponent of radical Islam and Al Qaeda, tried to explain this to the world but no one would listen to him or believe him.

 

It should also be mentioned that back in 1995, according to MI5 whistleblower’s David Shayler and Annie Machon, the MI6 came up with an operation to assassinate Gadaffi as well. The plan called for employing radical Islamic fighters to bomb Gadaffi’s car, but instead resulted in the bombing of innocent civilians.[63] This claim was further corroborated by French intelligence analysts. [64] It should be made very clear that this was exposed by David Shayler back in 1998, more than ten years before Gadaffi was overthrown and subsequently murdered. Furthermore, what Annie and David found, was the MI5 was also illegally spying on people who expressed left wing ideals and they even allowed terrorist attacks to take place within the UK, which they could’ve prevented.[65] David would later be jailed for leaking classified documents to the press. May I remind you that this all happened after the authorities claimed Operation Gladio had already ceased, yet this all sounds remarkably familiar by way of comparison. When we consider the recent covert operation in Libya, that it is an irrefutable fact that Western governments and their affiliates knowingly trained, armed and funded an officially designated terrorist group, and how the country has now turned into a strict Islamic state, and a central hub and breeding grounds for terrorists that are carrying out further operations in North Africa and Syria, amongst other places, the picture becomes increasingly clearer; Gladio, as described by Sibel Edmonds, is still in effect.

Jb1kNuG6lZA

Political cartoon highlighting the U.S. and Russian governments involvement in the proxy war in Syria. Artwork by Carlos Latuff, 2012

Disguised, once again, as a “humanitarian” intervention to save “innocent people” from a brutal “dictator“, the ongoing attempt to overthrow Bashar Al Assad in Syria is closely linked to the overthrow of Gadaffi in North Africa. This is not just because of the obvious methodology, but also because weapons have actually been directly transported from Libya into Syria, which convincing evidence suggests was facilitated by the CIA.[66][67] In conjunction with this illegal smuggling of weaponry into the country, the new Western installed Libyan government has also sent their radical fighters into Syria.[68] Naturally, this was followed by the training expertise of the CIA, MI6, and DGSE, as well as hundreds of millions of dollars in taxpayers aid to the so called “moderate” fighters.[69][70] Not surprisingly, this aid “accidentally” went to ISIS and Al Qaeda, and these “moderate fighters” also ended up pledging allegiance to them.[71][72][73]

 

While this is commonly chalked up as simply being gross incompetence, this is actually a strategic policy of “plausible deniability” that dates all the way back to June 18th, 1948 (a few months after the CIA was created and around the same time Gladio began) as highlighted in the national security council paper 10/2 which can be found on the government’s own website;

“…any US Government responsibility for them (covert operations) is not evident to unauthorized persons and that if uncovered the US Government can plausibly disclaim any responsibility for them.”[74]

 

In spite of this brilliant and sinister strategy that has afforded the agency impunity throughout the bulk of its criminal history, irrefutable evidence of Western government collusion with radical Islam in Syria, is highlighting in a declassified top secret DOD report from 2012, that not only confirms “The West, Gulf countries and Turkey” support “The Salafist, the Muslim Brotherhood, and AQI (Al qaeda in Iraq)“, but also their desire for “a  declared or undeclared Salafist principality,” to “isolate the Syrian regime“.

 

2

Pg. 289

 

 

1

Pg. 291, Relevant documents can be viewed HERE

What this means in layman terms, is NATO (led by the U.S.) and their allies officially supported radical Islamic fighters in Syriaincluding Al Qaeda in Iraq, which is the predecessor of ISIS and officially declared itself to be ISIS in April of 2013.[75][76] Retired Lieutenant General Michael Flynn, who was in charge of the organization (DIA) compiling the intelligence on this report, has explained in an interview that “it was a willful decision”by the Obama administration to knowingly support these Islamic terrorists which culminated in the creation of ISIS.[77]
Excerpt from Al Jazeera of Medhi Hasan’s interview with retired Lieutenant General Michael Flynn.
Full interview can be watched HERE.

It should also be mentioned that, similar to the MI6 plotting against Gaddafi more than 10 years earlier in Libya, Wikileaks revealed that the U.S. government was, similarly, plotting against the Syrian government several years before the initial conflict had even begun. It is also alleged by the former French Foreign Minister, Roland Dumas, that “Britain was organizing an invasion of rebels into Syria” 2 years in advance as well.[78][79]

 

Once again, just like in Libya, the support for radical Islamic terrorists by the Western ruling class and their affiliates, is undeniable.

 

5. MKULTRA, CIVILIAN SHOOTINGS, FAKE TERROR PLOTS AND WHY GOVERNMENT IS THE GREATEST THREAT OF ALL

Thus far, this essay has demonstrated through irrefutable, and verifiable, evidence that major governments around the world have knowingly financed, armed and even trained terrorists. Furthermore, whistleblowers who could expose this criminality have been gagged and censored, even by the mainstream media, which has been used for decades to construct and manipulate public opinion. The ramifications of this unsettling Truth can be overwhelming to deal with, since it forces us to confront how little we know about politics and the world at large. Furthermore, historical happenings that are generally dismissed as ‘conspiracy theory’ for implicating the government, such as the well publicized and broadcasted terrorist attacks of 9/11 in New York, the 7/7 attacks in London, the 2004 Madrid bombings, the Boston Marathon bombing in 2013, or the more recent Paris Attacks, along with so many other events, including seemingly sporadic massacres, such as the Aurora Colorado theater killings or the more recent San Bernardino shootings, amongst others, all become justifiable topics of intense research and discussion — since they all echo the menacing methodology of Gladio, where cover ups, inconsistencies and even outright lies are all common themes; always resulting in furthering a particular agenda, as voiced directly, or indirectly, through the mainstream media.

19540210_190691_0001

Declassified document confirming successfully brainwashing an unwilling woman into carrying out a hypothetical assassination. Dated 10 February, 1954 (Click to enlarge)

 

In relation to these unending “civilian” shootings that serve to spread chaos and hysteria throughout the United States, it would do the reader well to also research another inhumane program conducted by the CIA on the United States’ own population; code named MKULTRA. Although the majority of these documents were destroyed by the CIA, surviving records clearly show that more than 60 years ago the malicious agency had already developed a way of creating a sleeper assassin.

 

Their experiment demonstrated that they were able to brainwash a regular citizen, who actually had a phobia of guns, into carrying out a hypothetical assassination plot without conscious awareness of ever even doing so. Once again, this is an historical fact, verified by the governments own official documents.[80] Of the many assassinations shrouded in conspiracy and cover up throughout the United States modern day history, one in particular worth mentioning, is the murder of Robert F. Kennedy, brother of JFK, allegedly gunned down by Palestinian native Sirhan Sirhan, and propagated as being motivated by senator Kennedy’s support for Israel.

 

What was not mentioned by the mainstream media however, is that the FBI and LAPD manipulated the investigation; the LAPD bullied witness Sandra Serrano into changing her story,[81] they changed Nina Rhodes-Hughes testimony, which had originally implicated another gunman,[82] and even destroyed forensic evidence, including photographs which were taken during the shooting.[83][84] Additionally, all eye witness accounts placed Sirhan somewhere between 2 to 6 feet in front of RFK, but the autopsy showed he was shot from behind within inches.[85] Furthermore, Sirhans gun (.22 caliber Iver-Johnson) could only hold 8 bullets, yet several witnesses claim more than 8 shots were fired. Audio expert, Phillip van Praag, and forensic expert, Robert Joling, have since corroborated their testimony through sophisticated technology able to analyze the audio of the shooting, indicating that at least 13 shots were fired from two different locations.[86] What makes this especially interesting though, in relation to the greater topic in question, is Sirhan claimed amnesia for the entire event which has been further corroborated by psychiatrists Dr. Daniel BrownDr. Eduard Simson-Kallas and Dr. Bernard Diamond.[87][88][89]

 

In more recent history, an event eerily similar to the Sirhan Sirhan shooting, is the Colorado “Batman” theater shooting; in which James Holmes allegedly singlehandedly gunned down 12 innocent civilians and injured 58 others.
Eye Witnesses of “Batman Massacre” interviewed by Matt Flener of KMBC 9

Not only did multiple eye witness accounts claim Holmes had help from someone,[90][91] which was further corroborated by police audio, as well as finding a second gas mask on the far side of the parking lot,[92] but, just like Sirhan Sirhan, Holmes (who was found shortly after the massacre awaiting arrest calmly in the parking lotclaimed amnesia for the entire event.[93] Furthermore, while in prison, Holmes actually told his cellmate he believed he had been brainwashed by his psychiatrist Dr. Lynne Fenton, who happens to also be an ex employee of the US military.[94][95] More important than this link though, the University of Denver, which is where Holmes went to school and Fenton worked as his psychiatrist, was a key location in the CIA’s illegal MKULTRA program relating to mind control.[96] In addition to this relevant information, Holmes had no prior criminal record, was an absolutely brilliant student with a bright future ahead of him and had no military training.

Holmes-Booking-Photo

James Holmes Mugshot, Arapahoe County Sheriff’s Office

Thus it is extremely difficult to believe that he was capable of pulling off such a tactical operation, not to mention booby trapping his apartment in such a way that it was described by a bomb expert as “something rarely seen outside of war zones,” and “the first one that I can actually recall ever reading or seeing about in the United States.”[97]

 

This, of course, is but one of many instances in which the official story is clearly incomplete in relation to the relevant facts. In both of the recent shootings in Paris and San Bernardino, for example, eye witness accounts claim to have seen white male shooters that fit the descriptions of mercenaries,[98][99] yet we hear nothing about this from the mainstream media. Until thorough investigations have been convened by non governmental parties, or their affiliates, into each and every single one of these shootings and terrorist attacks, extreme suspicion is absolutely justified for obvious reasons. It is worthy of interest to note that former CIA/NSA contractor Steven D Kelley, has publicly attributed these types of shootings, at least within the United States, to a corporation known as Craft international.[100] In relation to “terrorism” within the United States,  according to award winning investigative journalist, Trevor Aaronson, author of the well documented and thoroughly researched book “The Terror Factory“, statistically speaking, about 99% of all so called foiled ‘terrorist’ plots in North America are actually plans created and facilitated by the FBI; usually by targeting and then bribing poor and, or, mentally challenged Muslims.[101] This policy, of what could justifiably be labelled entrapment or, at the very least, extremely unethical behavior, has even managed to make its way into the mainstream media; as featured in articles from the Guardian,[102] New York Times,[103] and even a daily show on FOX news (which may be one of the reasons why the person who reported on it, Judge Napolitano, had his show canceled). Once again, this clearly echos “the strategy of tension” from Gladio, only this time the fabricated threat comes in the form of Muslims and Arabs. CIA agent Robert David Steele, who has worked in covert intelligence for decades, has gone so far as stating that, “in the United States, every single terrorist incident we have had has been a false flag, or has been an informant pushed on by the FBI. In fact, we now have citizens taking out restraining orders against FBI informants that are trying to incite terrorism. We’ve become a lunatic asylum.”[104]
Excerpt of Max Keiser’s interview with Robert David Steele. Full interview can be watched HERE.

 

The most recent plot broadcasted throughout the mainstream media, in relation to these phony terror plots, is that the FBI stopped ISIS from buying nuclear weapons. What is not mentioned however, is not one ISIS fighter was ever even involved in this ridiculous staged operation, in which FBI agents were actually the ones pretending to be members of the radical Islamic group.[105] As you can see, by the level of deception between these phony cooked up terror plots created by factions within the FBI, in order to promote the illusion of the threat of terrorism, and the false flag plots cooked up by factions within the CIA (ie. Operation Northwoods) to create actual threats of terrorism, the intention is clearly insidious and demonstrates that the greatest threat to the population, both physically and psychologically, is coming from within the United States government itself.

 

6. FINAL THOUGHTS AND THE GLOBAL REVOLUTION

Whether it be slavery and colonization, disguised as a humanitarian campaign at the behest of a benevolent Being, or the spread of corporate empire disguised as a campaign to spread “democracy” and “freedom”, the ruling class and their affiliates, throughout history, have relied heavily upon clever methods of psychological exploitation, and carefully constructed lies and illusions, to manipulate the common people into furthering their selfish and psychotic agendas. In a world that is as abundant, and plentiful, in resources and scientific technology as this one, where well over 95% of our species value peace, happiness, fairness, kindness, justice, equal opportunity, and freedom, the only way it is possible for their unlikely opposites to thrive… war, hunger, scarcity, poverty, racism, corruption, greed and fear, is through an unusually abundant amount of ignorance and bigotry. When we learn that a very small minority actually benefits from things like war, scarcity, corruption, racism and greed, and this minority are also largely responsible for that unusual amount of ignorance and bigotry, that so dutifully dominates the minds of the bulk of the masses — particularly through television and covert operations — it becomes fairly obvious as to what is going on here; manipulation on a massive scale.

 

Their power over us though, is sternly predicated upon lies and convoluted propaganda. Their whole system and empire is built upon our backs through interminable manipulation and subsequent exploitation. We think of them as being more powerful than we are, but they are actually nothing without us. Even within the CIA, FBI and government structure overall, there are many powerful allies to be found, they simply need to be disillusioned. Within this essay alone, that has been made very clear with the likes of individuals such as Sibel Edmonds, Michael Springman, David Shayler and Annie Machon, amongst others. In other words, those who knowingly and consciously perpetrate acts of “evil” are a very small fraction of the population, and they absolutely need us but we do not them. They need to keep us ignorant, entertained, divided and, above all else, subservient. They need us to support their insane wars, to work for their backward system, to not question authority or the official story, and to do everything, and anything that they can, to prevent us from discovering their true motives and intentions. Because once we do, we become disillusioned, and once we become disillusioned their power over us and this world begins to fade away, because it is firmly rooted in the fleeting power of illusion.

 

In order to facilitate this disillusionment, we must use the vehicle of verifiable fact based information. Information, that not even the most indoctrinated of minds can attempt to refute without exposing the absurdity of their conditioned and uncompromising bias. I sincerely hope that this essay has provided you with some of that information and, above all else, inspires you to get involved and take action. Whether it be a simple share through social media, or studying this material and spreading it through your own personal creative discourse, everything, regardless of how small it may seem — everything — makes a difference.

 

In relation to this essay, although rich in relevant content and undoubtedly insightful regarding pertinent events, it is still just the tip of the iceberg. As a result, I will include a list of applicable readings to further enlighten those who seek to dig deeper into the subject matter mentioned herein — particularly into the topic of Gladio. Additionally, it should me mentioned that throughout recent history, the threat of communism has been propagated by most historians and the mainstream media as being the justification, or at least the primary motive, for the inexcusable criminal activities mentioned in this essay. But the Truth of the matter is, the Russian revolution that gave rise to mainstream communism was largely financed and controlled by the Western capitalist “elites”, as was communist Russia’s overall industrial development. This was captured and very well documented through the absolutely brilliant research of professor Antony Sutton.[106][107] In other words, what is being done with “Islamic terrorism” today, has already been done in the past with the threat of communism. It is an exaggerated, and largely fabricated threat, to justify the ruling class’s obsession with expanding their empire and power. And, at the highest recognizable level, the plan has always been about moving closer and closer towards an unprecedented form of global government. I will demonstrate this in detail in my next essay, along with why the world should have major reservations about the propagation of Vladmir Putin as being some sort of a savior and hero.

 

The great war that has gone on for as long as history records — and presumably before then — is the battle for the mind my friends. And, as I write these words, this battle is now at a major historical tipping point; where the ruling class are beginning to finally lose control. Consequently, their panic is being expressed, most visibly, through what is increasingly becoming reckless efforts to manipulate our perception, to incite division between us, and utilize every possible avenue that they can to maintain their fading control. Do not let these deceivers fool you into playing their game though, regardless of race, religion, geographic location, or other, we are all very much the same within. And we, the common people, simply want to live in a peaceful world, where kindness, freedom, integrity and happiness abound, instead of corruption, deceit, scarcity, hatred and greed. Our dreams of a better world are absolutely attainable, but first we must fight back. And by fight back, I mean educate yourself and then educate others. The revolution we need is a revolution of the mind.

 

In a world drowning in illusions and lies, there is absolutely nothing more powerful than the spread of verifiable Truth. We are all responsible for the future of this planet, and the only way we can create a better one is through personal responsibility, followed by action, unity, solidarity and team work. Please help me to spread this detailed work and overall message; Another world is possible, but it is up to us to create it.

 

WRITTEN BY GAVIN NASCIMENTO, FOUNDER OF ANEWKINDOFHUMAN.COM

Find me also on;
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Google Plus

ALL MY WORK IS OPEN SOURCE AND I ENCOURAGE IT TO BE REPRODUCED. I ONLY ASK THAT YOU GIVE ME CREDIT, BOTH BEFORE AND AFTER, IN AN EFFORT TO HELP ME BUILD A FORMIDABLE FOLLOWING OF PEOPLE TRULY INTENT ON LEARNING AND CREATING POSITIVE CHANGE.

 

Recommended Reading in Relation to This Essay(click to be redirected for more reviews/purchase):

Willan, P. Philip (2002) Puppetmasters: The Political Use of Terrorism in Italy
Ganser, Daniele (2004), NATO’s Secret Armies: Operation GLADIO and Terrorism in Western Europe
Williams, L. Paul (2015), Operation Gladio: The Unholy Alliance Between The Vatican, The CIA, and The Mafia
Edmonds, Sibel (2012),  Classified Woman: The Sibel Edmonds Story : a Memoir
Edmonds Sibel (2014), The Lone Gladio
Machon, Annie (2005), Spies,Lies and Whistleblowers: MI5 and the David Shayler Affair
O’Sullivan, Shane (2008), Who Killed Bobby?: The Unsolved Murder of Robert F. Kennedy
Ross, Colin (2006), The CIA Doctors: Human Rights Violations by American Psychiatrists
Aaronson, Trevor (2013), The Terror Factory: Inside the FBI’s Manufactured War on Terrorism
Jenkins, Tricia, (2012) The CIA in Hollywood : How the Agency Shapes Film and Television

Recommended Viewing in Relation to This Essay:

Pichler, Andreas (2009), NATO’s Secret Armies, documentary
Francovich, Allan, (1992) Gladio, 3 part documentary series broadcasted on BBC2
Raymond, Terrence (2006), Evidence of Revision, 6 part documentary series
Mazzucco, Massimo (2013), September 11: The New Pearl Harbor, 3 part documentary series
Curtis, Adam (2013), The Century of the Self, 4 part series broadcasted on BBC2
Curtis Adam (2004), The Power of Nightmares, 3 part series broadcasted on BBC2

*I would like to make it very clear that I do not vouch fully and wholly for anyone’s research. It is up to the viewer to filter and further research for themselves. I am only willing to take full responsibility for the credibility of my own personal writings.

Citations:

[1]Ganser, Daniele (2004), NATO’s Secret Armies: Operation GLADIO and Terrorism in Western Europe, P.5
[2]Ibid, P.18,23,24,34,35,36,37,129,130,210,211
[3]Francovich, Allan (1992), Gladio, 3 part documentary series broadcasted on BBC2
[4]Willan, P. Philip (2002) Puppetmasters: The Political Use of Terrorism in Italy
[5]O’Shaughnessy, Hugh, Gladio Europe’s best kept secret, The Observer, 7 June 1992
[6]Ganser, Daniele (2004), NATO’s Secret Armies: Operation GLADIO and Terrorism in Western Europe, P.3
[7]Haberman, Clyde, Evolution in Europe; Italy Discloses Its Web Of Cold War Guerrillas, New York Times, November 16 1990
[8]O’Shaughnessy, Hugh, Gladio Europe’s best kept secret, The Observer, 7 June 1992
[9]Ganser, Daniele (2004), NATO’s Secret Armies: Operation GLADIO and Terrorism in Western Europe,P.147
[10]Francovich, Allan, (1992) Gladio, 3 part documentary series broadcasted on BBC2
[11]Pichler, Andreas (2009), NATO’s Secret Armies, documentary
[12]Ganser, Daniele (2004), NATO’s Secret Armies: Operation GLADIO and Terrorism in Western Europe
[13]Istanbul pogrom (1955) Taksim Square massacre (1977), Beyazit massacre (1978), Bahçelievler massacre (1978), Maras massacre (1978), Çorum massacre (1980)
[14]Henning, Dietmar, World Socialist Web Site, 18 April 2015
[15]George Washington State National Security Archive (2001) ‘Pentagon Proposed Pretexts for Cuba Invasion in 1962’
[16]Ibid, (2014)(U) DCI John McCone and the Assassination of President John F. Kennedy
[17]Castillo, Mariano, Trial over terrifying ‘Operation Condor’ under way, CNN, March 5, 2013
[18]George Washington State National Security Archive, OPERATION CONDOR: National Security Archive Presents Trove of Declassified Documentation in Historic Trial in Argentina (2015)
[19]Vulliamy, Ed, Secret agents, freemasons, fascists and a top-level campaign of political ‘destabilisation’, the Guardian, 5 December 1990
[20]Global Research News Hour Episode 111: A Conversation with Sibel Edmonds, Michael Welch, and Jonathan Wilson
[21]Moran, Michael, Bin Laden comes home to roost, NBC, August 24, 1998
[22]George Washington State National Security Archive, Interview with Dr. Zbigniew Brzezinski, Ep. 17, Good Guys, Bad Guys, 13 June, 1997
[23]Les Révélations d’un Ancien Conseilleur de Carter: ‘Oui, la CIA est Entrée en Afghanistan avant les Russes…’ Le Nouvel Observateur, January 15-21, 1998, P.76
[24]Norton, Ben, We created Islamic extremism: Those blaming Islam for ISIS would have supported Osama bin Laden in the ’80s, Salon, November 17, 2015
[25]Mike Malloy radio show, guest-hosted by Brad Friedman, Sibel Edmonds interview July 31, 2009
[26]Abby Martin interview with Sibel Edmonds, RT, May 9, 2012
[27]Stein, Jeff, Islamic group is CIA front, ex-Turkish intel chief says, January 5, 2011
[28]Corbett Report, Gladio B series, James Corbett, Sibel Edmonds, February 2013
[29]#605 “Statement of Barbara Comstock, Director of Public Affairs, Regarding Today’s Filing in Sibel Edmonds v. Department of Justice,” October 18, 2002
[30]ACLU, Sibel Edmonds: A Patriot Silenced, Unjustly Fired but Fighting Back to Help Keep America Safe
[31]Global Research News Hour Episode 111: A Conversation with Sibel Edmonds, Michael Welch, and Jonathan Wilson
[32]Ibid
[33]Bernstein, Carl, Rolling Stone, October 20, 1977
[34]Jenkins, Tricia, (2012) The CIA in Hollywood : How the Agency Shapes Film and Television
[35]Alex Constantine, Mary Louise, Steve Kangas, Angus Mackenzie.
[36]Borger, Julian, CNN let army staff into newsroom, the Guardian, 12 April, 2000
[37]The Reliable Source, Washington Post, Quoted: Anderson Cooper on his CIA internship, October 20, 2013
[38]Barstow, David, Behind TV Analysts, Pentagon’s Hidden Hand, New York Times, April 20, 2008
[39]BBC radio 4, A Very British Coup, 22 August 2005
[40]BBC Gag on £500m Defence secret, The Observer, 18 January 1987
[41]Steven Swinford and Neil Midgley, BBC spent £28m of licence-fee payers’ money gagging 500 staff, The Telegraph, 18 June, 2013
[42]Furness, Hannah, BBC News uses ‘Iraq photo to illustrate Syrian massacre’, The Telegraph, 27 May 2012
[43]Corera, Gordon, Only 1% of Snowden files published – Guardian editor, BBC, 3 December 2013
[44]Cryptome, 42 years for all Snowden docs release, free all now
[45]Edmonds, Sibel, Checkbook Journalism & Leaking to the Highest Bidders, BFP, December 8, 2013
[46]National Press Club June 10, 2002 Washington DC, Michael Springman speech
[47]Raddatz, Martha, State Dept. Lapses Aided 9/11 Hijackers, ABC, October 23, 2002
[48]2011 Human Development Report, UNDP, 2011
[49]Worldmark Encyclopedia of Nations, Libya, 2007
[50]A El Taguri, Ea Elkhammas, O Bakoush, N Ashammakhi, M Baccoush, I Betilmal (2008) Libyan National Health Services The Need to Move to Management-by-Objectives. Libyan J Med 3: 2. 113-121 06
[51]Martosko, David, Benghazi attack could have been prevented if US hadn’t ‘switched sides in the War on Terror’ and allowed $500 MILLION of weapons to reach al-Qaeda militants, reveals damning report, Daily Mail, 22 April 2014
[52]Elhelwa, Sherif, Al Qaeda Plants Its Flag in Libya, Vice, October 28,2011
[53]Dugald McConnell and Brian Todd, Libyan leader’s embrace of Sharia raises eyebrows, CNN, October 26, 2011
[54]Profile: Libyan rebel commander Abdel Hakim Belhadj, BBC, 4 July 2012
[55]Levinson, Charles, Ex-Mujahedeen Help Lead Libyan Rebels, April 2, 2011
[56]Islamic militant group pledges support to anti-Gadafy rebels, Irish Times, March 29, 2011
[57]Designated Foreign Terrorist Organizations, U.S. Department of State
[58]Proscribed terror groups or organisations, U.K. Home Office
[59]UNITED NATIONS (ANTI-TERRORISM MEASURES) REGULATIONS 2001
[60]Praveen Swami, Nick Squires and Duncan Gardham, Libyan rebel commander admits his fighters have al-Qaeda links, The Telegraph, 25 March 2011
[61]Guidère, Mathieu (2012), Historical Dictionary of Islamic Fundamentalism, P. 211
[62]The Citizens Committee on Benghazi, How America Switched Sides in the War on Terror, April 22 2014
[63]From MI6 Al Qaeda Plot to Kill Gaddafi to Spying on Domestic Dissent: An MI5 Whistle Blower’s Story, Annie Machon interview with Paul Jay, The Real News, October 31 2012
[64]Bright, Martin, MI6 ‘halted bid to arrest bin Laden’, The Guardian, 10 November 2002
[65]Machon, Annie (2005), Spies,Lies and Whistleblowers: MI5 and the David Shayler Affair
[66]The Lead with Jake Tapper, Exclusive: Dozens of CIA operatives on the ground during Benghazi attack, CNN, August 1 2013
[67]Judicial Watch: Defense, State Department Documents Reveal Obama Administration Knew that al Qaeda Terrorists Had Planned Benghazi Attack 10 Days in Advance, May 18 2015
[68]Al Bawaba News, Libyan fighters join “free Syrian army” forces, November 29, 2011
[69]Julian Borger and Nick Hopkins, West training Syrian rebels in Jordan, The Guardian, 8 March 2013
[70]Lisa Mascaro and Michael A. Memoli, House approves Obama’s plan to help Syrian rebels fight Islamic State, Los Angeles Times, September 17 2014
[71]Howell, Kellan, U.S.-trained rebels in Syria hand over weapons to al Qaeda affiliate, Washington Post, September 22 2015
[72]Schachtel, Jordan, Daily Jihad: Obama’s ‘Vetted’ Free Syrian Army Joining Forces With Islamic State Terror Group, Breitbart News Network, 9 September 2014
[73]Klein, Aaron, Blowback! U.S. trained Islamists who joined ISIS, WorldNetDaily, June 17 2014
[74]National Archives and Records Administration, RG 273, Records of the National Security Council, NSC 10/2
[75]Lewis, Jessica, Middle East Security Report 14, Al-Qaeda in Iraq Resurgent, September 2013
[76]Pgs. 287-293 (291) JW v DOD and State 14-812
[77]Who is to blame for the rise of ISIL? Medhi Hasan interviews Michael T. Flynn, Al Jazeera, 29 July 2015
[78]Influencing the SARG in the end of 2006, Wikileaks, December 13 2006
[79]Gearóid Ó Colmáin, Former French Foreign Minister: The War against Syria was Planned Two years before “The Arab Spring”, Centre for Research on Globalization, June 15 2013
[80]CIA MORI ID 190691, p. 1., Hypnotic Experimentation and Research, 10 February 1954
[81]O’Sullivan, Shane (2008), Who Killed Bobby?: The Unsolved Murder of Robert F. Kennedy, Ch.5 The Girl in the Polka-Dot Dress
[82]Ibid, Ch. 13 The Second Gunman, P.343
[83]Ibid, Ch. 14 The Reinvestigation
[84]State Release of Files Shows RFK Evidence Destroyed, Los Angeles Times, April 19 1988
[85]Melanson, Philip (1994),The Robert F. Kennedy Assassination: New Revelations on the Conspiracy and Cover-Up, Ch. 3 Conflicting Evidence
[86]Randerson, James, New evidence challenges official picture of Kennedy shooting, The Guardian, 22 February 2008
[87]Deutsch, Linda, Sirhan Sirhan Denied Parole In Robert Kennedy Assassination, Huffington Post, 3 March 2011
[88]Turner, Bill, Conspiracy: Was Sirhan hypnotized?, The Michigan Daily, September 10 1975
[89]The Freelance Star, Sirhan in self-induced trance, psychiatrist says, March 25 1969
[90]Kelley, Michael, Witness Says Someone Let ‘Dark Knight’ Shooter In Through The Emergency Door*, Business Insider, July 21 2012
[91]Matt Flener Live interview with Fassil Eyayou and Evan Morrison,9 News, July 30 2012
[92]Kelley, Michael, Police Audio Suggests There Were Multiple Shooters In The ‘Dark Knight’ Massacre, Business Insider, August 7 2012
[93]Lysiak, Matthew, EXCLUSIVE: ‘Dark Knight’ shooting suspect James Holmes claims amnesia, New York Daily News, July 26 2012
[94]McLaughlin, Michael, James Holmes Blames Therapist For Brainwashing Him To Kill, According To Inmate Steven Unruh, November 28 2012
[95]Who is Dr. Lynne Fenton? CNN, July 28 2012
[96]Ross, Colin (2006), The CIA Doctors: Human Rights Violations by American Psychiatrists, Chapter 5, MKULTRA and MKSEARCH
[97]Colorado shooting suspect’s apartment like a ‘house bomb’-expert, Reuters, July 24 2012
[98]Matthew Drake, Dan Warburton, Paris attack witness says black Mercedes pulled up and shooters fired rifles from the hip, Daily Mirror, 14 November 2015
[99]Kovacs, Joe, Eyewitnesses insist ‘3 shooters’ in San Bernardino, WorldNetDaily, December 9 2015
[100]’Craft Intl mercenaries carried out San Bernardino shooting’, Press TV, December 8 2015
[101]Aaronson, Trevor (2013), The Terror Factory: Inside the FBI’s Manufactured War on Terrorism
[102]Harris, Paul, Fake terror plots, paid informants: the tactics of FBI ‘entrapment’ questioned, The Guardian, 16 November 2011
[103]Shipler, David, Terrorist Plots, Hatched by the F.B.I., New York Times, April 28, 2012
[104]Kaiser Report, Max Keiser interviews Robert David Steele, RT, March 14 2015
[105]Johnson, Adam, Media Reports ISIS Nuclear Plot That Never Actually Involved ISIS, Fairness & Accuracy in Reporting, 9 October 2015
[106]Sutton, Antony (1974), Wall Street and the Bolshevik Revolution
[107]Sutton, Antony (1986), The best enemy money can buy

 

Källa:   www.anewkindofhuman.com

Finsk PK-undergång

REAL NEWS, ILJA JANITSKIN

JAKAKAA. PLEASE SHARE.

Political Witch Hunt on Finland’s Most Controversial Presidential Candidate

Background summary:
-Mr. Ilja Janitskin is the publisher and Chief Editor of controversial Finnish language publication the MV-Lehti.

-He was recently arrested at his home in Andorra, based on 46 cases of hoax allegations issued by the Finnish Public prosecutor.

-Presently he is under police custody at a hospital in Andorra, waiting for a cancer operation while Finnish officials are hurrying to process his extradition to Finland.

-Mr. Janitskin is a respected international journalist with no criminal background or criminal record.

-Mr. Janitskin is running for a candidacy in Finnish Presidential election 2018.

-MV-Lehti is an on-line publication, legally operating from Spain under Spanish legislation.

-Journalistic and editorial line of MV-Lehti is known for it’s vivid language and disregard of political correctness and has therefore woken much controversy. However it has not been charged for violating any Spanish laws.

-All accusations against MV-Lehti and Mr. Janitskin being a racist hate monger, ultra-nationalist etc. are based on a vicious smear campaign to ruin his good reputation and presidential election campaign.

-Allegations against Mr. Janitskin have been primarily tailored by Finland’s biggest media house ”Sanoma International”. Mr. Janitskin and MV-Lehti have rigorously exposed numerous fake-news and morally questionable journalistic practices conducted by publications and journalists of Sanoma Internationalas well as YLE, the Finnish National Broadcasting Company. It is not surprising, that Sanoma International is the main plaintiff on hoax allegations against Mr. Janitskin.

-Based on bogus allegations, an Interpol arrest warrant was issued, though no actual criminal charges were pressed and Mr. Janitskin never declined cooperation with Finnish law enforcement. This is unheard of in Finnish legal history!

Factual:

Mr. Ilja Janitskin was taken into custody by Interpol agents at his home in Andorra Friday morning August the 4th 2017 and transported to a court hearing. Based on an international Interpol arrest warrant, the local court ordered Mr. Janitskin to be held in custody pending his possible extradition to Finland.

Mr. Janitskin is wanted for questioning by Finnish police on suspicion of a list of fabricated offences ranging from ”hate speech” to hoax copyright violations.

No official charges have been pressed!!!

Earlier this summer, Mr Janitskin was diagnosed with cancer. He is scheduled for a major surgery on August 16th 2017 in La Vella, Andorra.

It is evident that all allegations are based on political witch-hunt with a goal to silence his publication MV-lehti, and to sabotage his presidential election campaign. MV-lehti is among top 5 most read online news media in Finland.

Finnish police have raided and violently torn down several election stands run by Mr Janitskin’s presidential campaign workers. Some of his supporters have been beaten down and ill-treated by the Finnish police force. Numerous supporters of Mr. Janitskin have been arrested, interrogated and become a subject to police brutality.

Mainstream media in Finland are appalled by MV-lehti’s direct line of journalism and disregard of political correctness. Furthermore, MV-lehti has exposed numerous issues of malpractice and corruption among politicians, and has openly exposed mainstream media and their journalists about publishing fake news and lies.

This is why the mainstream media and leading politicians want to shut MV-lehti down and to silence Mr. Janitskin.

Based on reasons beyond comprehension, all court hearings concerning Mr. Janitskin have been held with closed doors and in secrecy, a conduct usually practised in the Finnish legal system only when minors are concerned. Mr. Janitskin has called and wants all court hearings to be public. When he published the court papers concerning his own case in MV-lehti, the court added ”publishing secret documents” to the list of allegations.

Mr. Janitskin has been denied access to justice by the Finnish Supreme Court. This is a clear violation of his basic human rights.

August 5th 2017 Mr. Janitskin was moved from police custody to hospital due to his serious illness, level 4 cancer.

Finland is rated number 1 in the freedom of press index, however the publisher of one of the country’s most popular publications is forced to live in exile only for publishing the truth.

For further information, please contact Mr. Janitskin’s spokesperson Mrs. Tiina Keskimaki at tiina.keskimaki@reformi.me

Källa:

http://blogit.mvlehti.net/satakunnanolli/2017/08/07/real-news-ilja-janitskin/

Chris Hedges brandtal

Här en journalist som beskriver vem – vilka som styr vår värld i en riktning som bara gynnar dem själva en kort tid, men som skapar katastrof för moder Jord och oss i den stora allmänheten. Han berättar om den stora förljugenheten som skapar krig, nöd, miljöförstöring och sjukdomar, om ett rättsväsende som bara gynnar de rika, om politiker som lydiga redskap för den verkliga makten mm, en verklig sanningssägare.

Svensk text i denna video, se den, sprid och agera!

 

 

Antivaccinering

Vidarebefordrat från Linda Karlström:

Bästa vänner!

Det var länge sedan ni hörde något av mig, och en del av er har oroligt undrat om jag har gett upp min kamp mot vaccintyranniet. Och jag kan försäkra er om att jag inte kommer att ge upp så länge jag lever! Det är bara det att jag just nu befinner mig i ett sådant skede av livet att tiden inte räcker till för allt som jag vill och borde göra. Men jag finns här och gör det jag hinner med. Så småningom blir barnen större och det frigörs mera tid för min informationskampanj.

Jag vet att också ni är mycket upptagna med era egna förehavanden. Därför ska jag fatta mig kort:

  1. Om ni har 10 minuter att undvara, gå in på min sajt och läs min senaste artikel och skriv på petitionen.
  2. Om ni bara har 1 minut att undvara, skriv på petitionen.

Det är för mig ofattbart att denna petition, som vill stoppa medicinsk tvångsbehandling genom att låta alla EU-medborgare ha kvar sin rätt till informerat samtycke, bara har knappt 70 000 underskrifter. Vill inte alla, och då menar jag ALLA, ha kvar sin självbestämmanderätt över sin egen kropp? Vill inte alla föräldrar ha rätten att bestämma över sina barn och de ingrepp som görs på dem? Detta är ingen fråga om huruvida vaccination är bra eller inte. Det är en fråga om vem som ska bestämma över våra kroppar.

Jag kan inte tro annat än att orsaken till de hittills ynka 70 000 underskrifterna är att folk inte känner till petitionen. Så jag ber er: SPRID. Medvetandegör den sovande massan! Ni som är med i facebook och hör till olika grupper, se till att petitionen kommer i omlopp! Vi behöver en miljon underskrifter för att Bryssel ska ta upp frågan!

Hälsningar från en regnig sommarnatt i Österbotten,

Linda Karlström

Flygfältsvägen 344

68500 Kronoby

FINLAND

http://vaccin.me/

Programmerade orderföljare

The Moral of This Story Is to Arm Yourself and Never Call the Cops

Tuesday, July 18, 2017 8:27

 

The Moral of This Story Is to Arm Yourself and NEVER Call the Cops

CSS-Offical-New-Logo2

police brutality 7

Many people have noticed that several of the local police officers, particularly the younger ones are more gruff, rude and even abusive as compared to the past. Many veteran officers attribute the shift towards DHS’ training of local police which focuses on teaching the police that the public is their enemy as opposed to the traditional view that teaches that the local population and the police are partners in keeping the community safe.

Whatever happened to the friendly neighborhood cop who walked a beat, was well-known and respected by the local residents and was seen as the protector of the neighborhood? Far too often, that cop has been replaced by thugs wearing camouflage, bank robber type black ski masks who are armed with automatic weapons and sometimes even break down the doors of people who are innocent.

In some cases, the police will shoot just because you call them to the scene of a crime that citizen whistleblower had nothing to do with. That is the case for an Australian woman living in Minnesota.

 

Call 911, Get Murdered

justine diamond

That’s right, the woman pictured above was executed by Minneapolis police. She called 911 to report a crime. As she approach the police vehicle and said “I am the one that called you”, she was promptly shot by the officer who was in the passenger seat which means he had to reach across his partner in the driver’s seat to fire his gun. Justine Damon was unarmed when she was gunned down.

From Fox News

“An Australian woman engaged to marry an American next month was shot and killed by a Minneapolis cop Saturday night after calling police to report an incident, leading her family and investigators to question what caused the deadly shooting.

The woman, identified as Justine Damond, 40, was killed in the late-night shooting in the city’s Fulton neighborhood, Fox 9 reported. She reportedly had called to report an assault.

“Two Minneapolis police officers responded to a 911 call of a possible assault just north of the 5100 block of Washburn Avenue S. just before 11:30 p.m. Saturday,” the state Bureau of Criminal Apprehension said in a news release. “At one point, an officer fired their weapon, fatally striking a woman.”

Police were trying to determine whether any video of the incident exists. The body cameras of the officers involved were not activated, according to police. No weapon was found at the scene”. 

Damond’s shooting death has been ruled a homicide by the Hennepin County Medical Examiner’s office.

A Long-Term Trend Towards the Militarization of the Local Police

Americans have long maintained that a man’s home is his castle and that he has the right to stand his ground in defending his property from dangerous interlopers.

police state tallahassee

Unfortunately, the right to defend one’s own home may be disappearing. America has become Swat team happy. America has seen a disturbing trend towards militarization of its local civilian law enforcement, along with a dramatic and very disturbing rise in the use of paramilitary police units being used for routine police work. The most common use of SWAT teams today is to serve narcotics warrants, usually with forced, unannounced entry into the home.  However, anyone can be swat-teamed, even those who default on their student loans have been swat-teamed.

Since 9/11, and the subsequent militarization of the police by the Department of Homeland Security, about 5,000 Americans have been killed by US police officers. The civilian death rate is nearly equal to the number of US soldiers killed in Iraq. In fact, you are 8 times more likely to be killed by a police officer than by a terrorist.

Case In Point: Salt Lake City: The Federalization of Our Police

Under the creation of the Unified Police Department (UPD) in Salt Lake City, Utah local jurisdictions and municipalities which were previously controlled by the Salt Lake County Sheriff’s Office, was reallocated to UPD. The UPD is a regional police force. They answer to no mayor, no city council and no county commissioners. The UPD is Salt Lake City’s new police department and serves as the model for the program which is being implemented in other police departments across the nation. This centralized Gestapo type of law enforcement does not belong anywhere in America.

It is clear that the police departments are being trained as the local enforcers of the coming marital law and they are also being trained to use horrific brutality.

While the majority of police officers are good men, reports like raiding the wrong house and subsequently killing the individuals inside are becoming more commonplace and the officers that are involved rarely face any sort of consequences.

cops wrong house

John Adams 61, was shot and killed by police in a drug raid on the wrong house. His wife Loraine, 70, was also handcuffed and forced to the ground. Not one of the officers has lost their job. In fact, some have even been promoted since the event.

Jose Guerena murdered by the Pima County Sheriffs in Tucson.

Jose Guerena murdered by the Pima County Sheriffs in Tucson.

Jose Guerena was shot and killed by several members of the Pima County Sheriff’s Office on a drug raid that produced no evidence of drug use or that of selling drugs. He was an Iraq veteran and the Pima Sheriffs officers let him bleed to death over the course of an hour after being shot over 60 times. The deputies denied Guerena  medical attention. Not one of the officers has lost their job.

The Guerena and Adams cases are being played out all across the country. This is unacceptable in a supposed free society. However, what we are witnessing is the militarization of police for what looks like brutal martial law training. Why else would we see such senseless acts of violence being committed by police against American citizens all across the country?

The Data Says It Is Time for the Public to Act

cops cato

The CATO Institute’s National Police Misconduct Reporting Project, in 2010 there were 4,861 reports of police misconduct involving 6,613 sworn officers and 6,826 alleged victims. THIS IS CHUMP CHANGE COMPARED TO THIS YEAR’S NUMBERS, WHERE 523 PEOPLE HAVE BEEN EXECUTED BY THE COPS!

The question of police discipline is one of the fox watching the hen house. Far too often the police are left to discipline themselves. Many communities who are dissatisfied with police departments’ internal discipline procedures have created volunteer police watch groups to prevent the police from hiding behind the discipline offered by colleagues as they hide behind the “thin blue line”, which serves to protect fellow officers accused of wrong doing.

cops no knock raid increases

Coupled with the paramilitary design of the police bureaucracy itself, the police give in to what is already a serious problem in the ranks: the belief that the increasing use of power against a citizen is always justified no matter the violation. The police don’t understand that in many instances they are the cause of the escalation and bear more responsibility during an adverse outcome.

The Solution Is to Film Cops in the Performance of Their Duties

As the saying goes, a picture is worth a thousand words. Police should be filmed in the performance of their duty so there is no question as to whether the police are applying excessive force and are following the Constitution.

We can no longer trust cops to operate on their own authority. They must wear cameras.

We can no longer trust cops to operate on their own authority. They must wear cameras.

In Minneapolis, WHERE THE AUSTRALIAN WOMAN WAS MURDERED AFTER CALLING 911,  the city government voted to spend $25,000 to have cops wear cameras in the performance of their duties. City Council member, Betsy Hodges, said that the city will ultimately save money from lessening the number of law suits.

Film Cops and Get Life In Prison

Unfortunately, many police are not warm to the idea of being filmed in the performance of their duties. However, it is perfectly legal to film cops so long as they are not interfered with as nobody in public has an expectation of privacy. Yet, the law has not stopped some cops from abusing their authority and arresting people for harmlessly filming officers in the performance of their duty.

Michael Allison recorded police officers on duty in his front yard inspecting vehicles he was repairing. The police cited Allison for failing to properly register his vehicles, and so he requested an ordinance review hearing. Allison now faced five felony counts, with each count carrying a penalty for 15 years in prison and at last report, the case is still tied up in the courts. For videotaping police and a court proceeding, Allison faced an unbelievable total of 75 years, or the rest of his life in prison under Illinois new eavesdropping statutes.

Conclusion

Clearly, the tide of increasing and deadly police brutality must be stemmed in America. The solutions that should be invoked are (1) invoke the 10th Amendment and forbid DHS to train local law enforcement; (2) repeal the legislation which permits the military and DHS to donate military hardware to local police departments, it is not needed and promotes a paramilitary attitude towards police work; (3) establish a citizen review board which will have authority over all complaints regarding police brutality. The police can longer be allowed to judge their own; and, (4) require all on-duty police to wear cameras when they are on duty.

What is the moral of the story? Arm yourself and don’t all the cops.  The perpetrator is a Somali born man who said that police was his calling. Tell that to the woman’s family. All I can say is beware of cops under 40.!

cops wont stop

These simple actions could go a long way towards re-establishing civilian control over too many departments which are clearly out of control and are serving to endanger the public as opposed to serving the public.

Källa:

http://beforeitsnews.com/police-state/2017/07/the-moral-of-this-story-is-to-arm-yourself-and-never-call-the-cops-4407.html

 

Saxad sanning

Människor lever ständigt på hoppet – även om det inte finns något. Näää, det händer inte mig. Det händer bara andra – och eftersom det inte händer mig – så spelar det ingen roll. Inte ens när de själva drabbas/skadas svårt av tex sjukdom eller vård – tycks de inse att det är ngt som är fel. ”Det får man ju räkna med”.
Människor är så otroligt rädda för sanningen att de accepterar i princip nästan vad som helst. De tycks tro att det är normalt att äta nervgift – bekämpningsmedel och cancerframkallande ämnen – i mat och dryck. Att det finns bensinrester i tex margarin bryr de sig inte alls om. ”Det smakar ju gott” och dessutom står det ju inget om detta ”påstådda fenomen” vare sig i tidingen eller på texttv – så då kan det ju inte vara sant. Ingen tycks ha ngt emot att äta och dricka gift varje dag. Det är de ju vara vid och så har det alltid varit. Det är ju ändå i så små doser. ”Ingen har dött av lite gift” – ”Lite skit rensar magen” osv. Ingen vågar eller vill förstå allvaret – eftersom det inte ”angår dem själva” trots att det i allra högsta grad gör det.
Inte ens när grannens lilla pojke blev svårt sjuk i autism av vaccin eller när deras egna anhöriga fick stroke pga läkemedel – kan/vill/vågar de förstå att något är åt helvete. Nej inte ens när de själva drabbas av cancer är de redo att ”tänka till” för en stund. De är så förblindade av sin egen hjärntvätt att de frivilligt gör som ”alla andra” som tar gift de dör av – eftersom ”deras läkare säger” att de måste ta gift – annars dör de på torsdag! Dessa stackars människor väljer att ta gift trots att de ibland får ingående och logisk information om faran med gift och sedan info om fullgoda alternativ. De väljer att lida och dö – pga att de är livstidsfångar i sig själva – sina tankar – värderingar – andras åsikter – andras behov – andras krav och andras inbillade kunskaper. De cancersjuka som händelsevis beslutar sig för att avstå cellgifter – lynchas av anhöriga och tvingas därefter att ”ta sitt ansvar” – för andras skull för att uppfylla andras behov. De väljer då att ta gift för att slippa obehag och bråk. Så fort de gör andra nöjda får de klapp på kinden och beröm.
Inte många gör något efter egen hjärna eftersom de tror att de inte har någon de kan använda. De känner mkt väl att hjärnan känns dimmig och inte fungerar som den ska. Det invanda beteendet att ”låta andra avgöra” sitter inpräntad i skallen som en stor fet tatureringsstämpel. Ingen avgör eller bestämner något själva eftersom alla lärt sig att alla egna angelägenheter ägs och ska styras av andra.
De allra flesta gör som alla andra säger eller gör. De som handlar efter eget huvud råkar oftast illa ut. Tex de föräldrar som vägrar att vaccinera sina barn pga att de är väl medvetna om att vacciner är både verkningslösa – smittsamma – skadliga – farliga och dödliga. De föräldrar som vägrar att ge sina egna små barn injektioner med kvicksilver riskerar att förlora vårdnaden eftersom de då anses vara olämpliga föräldrar som utsätter andra vaccinerade barn för fara. Ingen vill fundera på om detta verkligen stämmer eftersom nästan ingen tänker själv längre. Det gör ju andra åt dem tex Aftonbladet och Expressen.
Inte en kotte vågar förstå att de är grundlurade – på allt och att hela världen är bak och fram. Alla vill tro på jultomten och titta på Kalle Anka på julafton. De har inte den blekaste aning om vad dessa ”figurer” representerar. De vet inte och de vill inte veta. Punkt slut.
Det som kanske förvånar mig själv mest är att människor på riktigt inte bryr sig längre. Inte om sig själva och inte om andra. ”Lite svinn får man räkna med” är de flestas måtto. De tycks inte tänka på att människor dör och skadas i tex vården – av vacciner och läkemedel. De tycks inte bry sig om att andra människor går under eller misshandlas och skadas av myndigheter och framför allt av andra människor. De flesta är avstängda sedan länge. De har fått hjälp att stänga av sig själva och gör sedan resten av jobbet själva.
Människor väljer att stänga av sig själva frivilligt eftersom det blir ”bäst så” och ”utan problem”. De inser inte överhuvudtaget att det är just så de skapar problem för sig själva och andra.

Förräderiet

Viktigt meddelande till Sveriges sovande befolkning:

 

*** Sveriges regering med dess tillhörande djupstat är ett grovt kriminellt brottssyndikat vars enda uppgift är att representera det industriella militära komplexet, banksektorn, läkemedelsindustrin, oljeindustrin, lobbyistiska multinationella storföretag, vatikanen och andra människofientliga organisationer. Dessa individer bakom ridån skall i sinom tid bära ansvaret för sina medvetna handlingar och skall därmed betraktas som inget annat än rena förrädare mot mänskligheten.***

Viktigt statement

Bullerby-Bosse i exklusiv intervju för Nya Dagbladet: ”Det är dags för revolution!”

15.07.2017 14:32

För den svenska publiken är skådespelaren Henrik Larsson kanske mest känd för insatsen i det allra tidigaste skedet av hans karriär som Bosse i Bullerbyn. Sedan många år är han bosatt i Hollywood där han vid sidan av skådespeleriet inte bara ägnat sig åt författarskap, utan också deltagit på gräsrotsnivå i det framväxande motståndet mot den globalistiska världsordningen.

https://nyadagbladet.se/kultur/bullerby-bosse-det-ar-dags-for-revolution/

 

I en unik serie för Nya Dagbladet kommer vi under de närmaste veckorna i elva exklusiva artiklar att få ta del av Henriks många spännande upplevelser från marken av vad han beskriver som en andra amerikansk revolution. NyD tog ett ordentligt inför-snack med honom för att gå på djupet med hans tankar om följetongen och om samhällsutvecklingen i stort. Bland annat får vi höra om varför han valt att ta ställning som han gjort, hur han ser på andra kända svenska profiler och om den förändrade bilden av Sverige i USA.

Så Henrik, hur skulle du själv beskriva följetongen du nu valt att publicera för Nya Dagbladet?

– Jag skulle vilja beskriva följetongen som att den erbjuder läsaren möjlighet att få uppleva den andra amerikanska revolutionen – från Tea Party-rörelsen till Trump – från ett svenskt perspektiv. Jag tror att det finns mycket att hämta i serien om hur en revolution ser ut på gräsrotsnivå och vad som faktiskt hände, även om man kan tillägga att den är långt ifrån över. USA är också ett bra exempel för svenskar att studera eftersom Sverige påminner väldigt mycket om det stora landet i väst. Dessutom har vi gemensamt att vi är under belägring av samma fiende – globalismen.

Det är förvisso en text som skulle göra sig bäst i bokform, men eftersom tiden är kritisk – speciellt för Sverige – så har jag valt att lägga ut det i kortare format på nätet. Jag rekommenderar därför att läsaren också har samma tålamod med texten som de skulle ha med en digital bok. Följetongen innehåller dessutom en dokumentär miniserie med videoklipp som jag har satt ihop för att komplettera texten. Kvaliteten är väldigt varierande av olika anledningar, men om tittarna har överseende med detta så tror jag att de kommer finna materialet vara mer underhållande än mycket av det som visas på tv.

Du är, får man ju säga, en av de modiga bland kända svenskar som tagit bladet från munnen. Under den senaste tiden har de ju också blivit allt fler. Vad tycker du till exempel om en person som Katerina Janouch och att människor uttalar sig som hon gjort?

– Först och främst vill jag bara påpeka att jag snackade skit om Sveriges korrupta etablissemang i internationell media långt, långt före Katerna Janouch. Jag varken kan eller vill tala för henne, men jag tror att hon är en god människa trots att hon tidigare hyllat valfusk mot Sverigedemokraterna. Folk tenderar att vakna upp från sitt ”godhetsrus” när den bistra verkligheten plötsligt knackar på dörren, och med tanke på det pågående folkbrottet mot svenskarna och européerna så är nog Janouch bara början.

Samtidigt hoppas jag att svenskarna inte ger frikort till alla som framöver kommer att vända kappan efter vinden, för det finns individer som inte förtjänar att bli förlåtna. Inte heller får vi någonsin glömma de skyldigas brott. Med tanke på vad som pågår kan jag personligen bara konstatera att om jag skulle hålla tyst så skulle det fullkomligt äta upp mig inombords. Jag skulle ångra min feghet under resten av livet, och det är en känsla som är mycket värre än att bli attackerad av dem som ändå bara representerar lögnen; det etablissemang som är ansvarigt för att rullstolsbundna blir gruppvåldtagna, att förorterna står i brand och att pensionärer kastas ut på gatan till företräde för importerade människor som till stor del bevisligen dessutom föraktar oss. Det är genuin ondska som vi har att göra med när det kommer till etablissemanget, och ju snabbare vi inser detta, desto snabbare kan vi återställa landet.

Sverige har ju också förekommit alltmer som samtalsämne i världen på ett helt nytt sätt den senaste tiden. Har du upplevt något av detta som bosatt i USA?

– Här i USA talas det nu om ”The Swedish Spring”, och det är relaterat till Springares visselblåsande. Antar att det kanske har att göra med hans passande efternamn. Sverige är ett hett ämne internationellt som ett varningens exempel, och särskilt nu i amerikansk media. Här i USA så har Sverige alltid betraktats som ett sorts idealiskt drömsamhälle, och amerikanerna frågar mig nu därför oroligt vad som egentligen pågår och hur vi kan gå med på att låta vårt land förstöras så fullständigt.

Jag kan mest bara beskriva känslan av att befinna sig i utlandet och betrakta vad som pågår i Sverige ungefär som att sitta på månen och se jorden explodera.  Sverige genomgår för närvarande en djup förtroendekris. Vad är numera det första ordet de flesta tänker på när de hör ordet ”politiker” eller ”massmedia”? Jo, just det; ”lögnare”.

Varför tror du att förtroendekrisen kommer till ytan just nu?

– Jag tror att förtroendekrisen beror på att en stor del av befolkningen äntligen, äntligen har förmågan att identifiera det verkliga problemet: att ett skrupellöst ledarskap har förrått oss till förmån för personlig internationell prestige. Svenskarna har grundlurats av en liten grupp skamlösa och patologiskt maktlystna politiker och högfärdiga opinionsbildare.

Vad som därför behövs är genuina folkledare och upprorsmakare inom politik och media – individer som på riktigt representerar den osminkade sanningen. Individer som har civilkuraget att konfrontera hyckleriet. Det hyckleriet är vår tids största samhällsfara, eftersom det hjärntvättar den godtrogna befolkningen till att inte bara understödja, utan till och med fira sin egen undergång. Det är just därför som det klarsynta personliga initiativet måste utgöra grunden för en genuin och fredlig revolution. Det personliga initiativet är nämligen något som det korrupta globalistiska etablissemanget inte kontrollerar; men som de dock försöker påverka genom den kontrollerade massmedians ”agendasättande journalistik”.

Vi var inne på detta lite grann tidigare, men som en känd svensk person är det ju någonstans en tröskel du stiger över genom att ta bladet från munnen på det sätt du gör. Hur ser du själv på din egen roll i den större bilden?

– Vi måste börja agera på eget bevåg. Det är en tröskel som är svårare att ta sig över för lydiga svenskar än frihetsälskande amerikaner, men det är helt avgörande att vi gör detta. Den korrupta eliten är nämligen livrädda för att befolkningen skall börja ta saken i egna händer. Det förklarar också varför de nu diskuterar begränsandet av svenskars yttrandefrihet med lagar som skall göra det svårare för sanningen att spridas. Därför måste vi alla, oavsett var vi befinner oss i den svenska hierarkin så att säga, fråga oss själva vad som faktiskt är genuint viktigt. Med det följer oundvikligen ett ifrågasättande av just dem som nu så hänsynslöst regerar över oss inom både politik och media.

På grund av dem står nu precis allting på spel; vårt land, vårt folk, vår kultur, vår infrastruktur, vår säkerhet och vår frihet. Vår framtid och existens, helt enkelt. Det här är på riktigt. Nedmonteringen av Sverige har kunnat fortskrida obehindrat på grund av politisk korrekthet. När vi slutar vara politiskt korrekta och står upp för våra åsikter, och framförallt för sanningen, så har det förljugna etablissemanget förlorat. Allting de säger måste nu därför ifrågasättas. Granskning Sverige gör ett utmärkt jobb, och jag rekommenderar verkligen att folk tar sig tid att lyssna för att själva bedöma situationen.

Hur stort är vårt eget ansvar till det som skett?

– Etablissemanget har förstört samhällsordningen, sammanhållningen och allting annat som en gång i tiden gjorde Sverige till ett tryggt och fint land. De har fullkomligt brutit samhällskontraktet och därför finns det inte längre någon anledning till varför vi skall respektera dem. De förtjänar inte vår tillit, de förtjänar vårt förakt. Samtidigt måste vi också rannsaka oss själva, erkänna vår egen skuld till varför vi nu håller på att förlora allting som är oss nära och kärt. Anledningen till varför de har lyckats försätta vårt land i den värsta krisen på flera hundra år är nämligen för att vi har försummat vår medborgerliga uppgift. Det vill säga att syna deras bluff och ställa dem till svars. Istället överlät vi detta jobbet till etablissemanget självt. Hur dumma har vi egentligen varit? Att tro att massmedia skulle vara ärliga mot oss? Att genomskåda deras lögner är förvisso inte svårt längre. Propagandan är numera så uppenbart tvärtemot den verklighet som befolkningen lever i. Vem som helst utanför etablissemangets kultliknande filterbubbla kan se vad som pågår.

Någonstans handlar det du berör, om olika kulturer. Etablissemanget lever i en kultur och folket i en annan. Om man går in på en annan aspekt av det du tar upp, hur ser du på invandringen och det mångkulturella samhället?

– Islam är världens näst största religion och är dessutom extremt aggressiv. Sveriges fredliga sekulära kultur är ett undantag i världen. Att vi skall rätta oss efter en bakåtsträvande våldsreligion i vårt eget land innebär i förlängningen vår egen undergång. Den som inte inser detta är djupt okunnig om islam. Faktum är dessutom att etablissemanget gör allt för att missleda befolkningen samtidigt som islams följare ges fritt spelrum att flytta fram sina positioner. Och det inte bara genom saudi-finansierade moskéer, utan också med statens hjälp. Det är uppenbart att det här kommer leda till en fundamental kulturkrock, värre än den som nu pågår.

Allt fler har påpekat att den pågående polariseringen bär på en potential till inbördeskrig, vad tror du själv om ett sådant scenario?

– Stoppar vi inte vansinnet i princip omgående så kommer Sverige inom en snar framtid att befinna sig i ett krigsliknande tillstånd. Det bevisas redan dagligen i förorterna, och kallas för övrigt för ”fjärde generationens krigföring.” Jag rekommenderar verkligen att folk googlar det begreppet, särskilt om de anser att det här bara är skitsnack. Det jag säger må vara kontroversiellt, men jag är åtminstone inte kriminell som våra politiker. Titta på vad de har gjort med Sverige! Polisen är nu i krigsberedskap. Att detta skulle bero på Ryssland är ännu en stor lögn. Snarare beror det på den så-kallade mångkulturen. För övrigt så skrev jag om att det här skulle ske, redan för ett par år sedan, i essän “Erövringen av Sverige”.

Moder Svea lider i princip av syndromet ”Munchhuasen by proxy”, vilket är en mentalsjukdom som går ut på att en förälder antingen hittar på att deras barn är sjukt, eller till och med orsakar symptomen som gör att barnet blir sjukt på riktigt. Det här är precis vad etablissemanget har gjort. Särskilt beträffande den påstådda svenska ”rasismen”. Det faktum att det nu på allvar också talas om ”vitt privilegium” i Sverige bevisar vilken ulv i fårakläder mångkulturen är. Det är sålunda dags för repatriering, inte integration. För vem vill integreras med salafister och liknande? Assimilering är dessutom dödfött så länge det finns religionsfrihet. Låt oss heller inte glömma att Islam är en geopolitisk rörelse som går ut på att hela världen skall dyrka Allah. Att hela världen skall lyda Saudiarabien med andra ord. Och saudierna är extremt aggressiva med att sprida sitt inflytande genom moskébyggen och genom att köpa politiskt inflytande via samvetslösa politiska förrädare som för rätt pris hugger sitt eget tillitsfulla folk i ryggen. Den enda lösningen på den skada som har skett är därför ett återbördande av väldigt många till sina egentliga hemregioner där de passar bättre in och dessutom inte längre behöver vara besvärade av att se oss vita människor…

På Nya Dagbladet och annan ny media får ju resonemang som dina synas i ett sammanhang och de som faktiskt läser vad du säger kan säkerligen också förstå vad du menar. Samtidigt har övrig media sedan länge bevisat att de inte drar sig för att lyfta saker ur sin kontext för att svartmåla. Är du någon gång rädd för att bli anklagad för att sprida ”hat”?

– Skitsnacksmaskinen går som sagt på högvarv mot alla oliktänkare i Sverige, och det kallas för ”agendasättande journalistik.” Denna koncentrerar sig dessutom mycket på just ”hatet” i samhället. Men är det konstigt om svenskar hatar med tanke på vad som hänt med vårt land? Jag har personligen inget emot ett rättmätigt hat mot fundamentala orättvisor. Att inte hata sådant som till exempel barnäktenskap är i min mening likställt med ondska. När man betraktar vad etablissemanget har gjort mot oss så är hatet under rådande omständigheter en naturlig reaktion och helt befogad. När kärlek och acceptans inte längre är möjlig, och sorgen har gjort sitt, så står hatet på tur. Som en räddare i nöden utgör den vår sista kraftkälla. Det låter kanske som hårda ord, men det är bara för att min avsky är genuin… Låt oss aldrig acceptera det som nu sker mot oss.

Du tror inte att man riskerar att bli för hård med en sådan inställning?

– De mjuka värderingarnas tid är förbi. Det är dags att tala klarspråk. Sanningen med andra ord. Och framförallt inse att vår absolut värsta fiende i slutändan är vår egen personliga feghet, att vi knyter näven i fickan istället för att gå intellektuell bärsärkagång. Pennan är mäktigare än svärdet som klyschan lyder. Det vill säga så länge befolkningen bara tar sig tid till att läsa. Oavsett så tror jag definitivt att en tyglad ilska, det vill säga konstruktivt kanaliserad, är mycket livsbejakande. Särskilt då allting man håller kärt är på väg att gå förlorat. Samtidigt måste det i detta sammanhang påpekas att mitt personliga hat inte alls är att jämföra med det som kommer från liberalismens eller islams trognaste följare. Deras hat är av en helt annan karaktär. Motsatsen till mitt, rent av, eftersom deras är av en offensiv, destruktiv natur.

Hur skiljer de motsatserna mot varandra om du skulle utveckla det resonemanget?

– Mitt är enbart till försvar av Moder Svea, som jag älskar av hela mitt hjärta… Det är som Ulf Lundell sjunger i Öppna Landskap: ”Jag trivs bäst i fred och frihet, för både kropp och själ, ingen kommer in i min närhet, som stänger in och stjäl.” Men lika lite som jag vägrar att låta de negativa känslorna förblinda mig så tänker jag heller inte ursäkta förövarna genom att försöka älska dem. Att älska sina fiender är i slutändan bara hyckleri… Det har svenska kyrkan klart och tydligt bevisat. I våra förfäders ögon är de flesta av oss numera absoluta nidingar. Vi har förlorat vår väg. Och detta i samband med att vi har förlorat vår självbestämmanderätt till internationella organisationer såsom banker, FN och EU och så vidare. Det är så oerhört viktigt att vi håller ihop i dessa svåra tider, medan rättvisans väktare under Trump, Putin, Orban, Farage, Wilders, LePen med flera kan frigöra mänskligheten från globalismen.

Som utlandssvensk och omgiven av människor uppvuxna i USA har du säkert fått vissa perspektiv även på den svenska kulturen i traditionell bemärkelse. Hur ser du på det svenska?

– Svenskarna är till sin natur sannolikt världens mest godhjärtade folk, vilket tyvärr också gör oss till extremt lätt byte för dem som inte delar våra värderingar. Det är precis därför som vi nu behandlas likt inhyrda mulåsnor i tredje världen. Det är med andra ord dags att vi vaknar upp och inser hur oerhört fantastisk traditionell svensk kultur är, särskilt i jämförelse med globalism, kulturmarxism och islam. För dem som älskar kulturer och skillnader men samtidigt är djupt desillusionerade av globalismens destruktiva ”mångkultur”, rekommenderar jag att de studerar konceptet etnopluralism. Det är ljuset i mörkret och lösningen på de problem som nu även plågar Sverige. Alla folk förtjänar att ha ett eget hemland med självbestämmanderätt, inte bara palestinierna och tibetanerna. Vi lever under en outtalad tyranni och de som gjort sig skyldiga till detta måste därför avslöjas, och avsättas i de fall där de fortfarande befinner sig i en maktposition.

Hur tycker du att de ansvariga borde ställas till svars?

– Oavsett måste samtliga ställas inför rätta. Detta är för övrigt mycket enkelt: håll dem kollektivt ansvariga för alla brott som har registrerats under kod 291. Löfven och Reinfeldt skall för övrigt prövas och dömas som om de personligen hade begått dessa. Offren, det vill säga svenskarna, förtjänar upprättelse, och eftersom etablissemanget vägrar att hålla de verkliga förövarna skyldiga, så faller det sig naturligt att skulden istället förläggs på de ytterst ansvariga: våra egna politiker och ägarna av de stora mediehusen. Deras brott är långt värre än vad Wennerström och Bergling begick, och straffen måste återspegla detta som en varning för framtiden så att kommande generationer aldrig glömmer vad dessa folkbrottslingar gjorde.

Vi kommer dock behöva internationella rättegångar, exempelvis i Haag, eftersom det svenska rättsväsendet numera också är så genomruttet på grund av korruption. Med tanke på den signalpolitik som Sverige fört, vilket även har drabbat länderna söder om oss, så finns det goda grunder för att ställa folkförrädarna inför rätta i internationella domstolar. Jag tror personligen att det här inte bara är en möjlighet utan också kommer att ske efter EU:s stundande kollaps. Låt oss åtminstone hoppas. Sannolikt kommer Sverige dock inte vara det första landet att åtala sina globalistiska femtekolonnare till ledare, i så fall Tyskland och att Moder Svea därefter beslutar sig för att följa det exemplet. Det här är bara spekulation givetvis, men vi får ha det som mål helt enkelt. Globalisternas öde, om de skall kunna undkomma rättvisan eller ej, beror uteslutande på folkets förmåga till opinionsbildning.

Man måste ju någonstans säga att vi faktiskt sett en folklig resning i USA i samband med Donald Trumps presidentvalskampanj. Är det förklaringen till att även det svenska etablissmanget uttrycker ett sådant hat mot Trump?

– Vi måste förstå att det svenska etablissemangets hat mot Trump beror på att de nu inte längre har en allierad i Vita huset, vilket globalisterna för övrigt har kontrollerat under mycket lång tid. Om EU dessutom faller, så kan de svenska globalistiska förrädarna inte längre beskyddas genom internationell utpressning. Vi, den svenska befolkningen, har nämligen helt plötsligt världens enda supermakt på vår sida. Och det är därför som folkbrottslingarna gör allt i sin makt för att få oss att hata blint inte bara mot Putin utan dessutom mot Trump. Det är inte en fråga om Hillary Clinton kommer att ställas inför rätta eller ej, utan snarare om när. När hennes brott kommer att avslöjas tillsammans med hennes kumpaners, såsom exempelvis George Soros, så skall vi också minnas de som i Sverige har hyllat henne okritiskt, och även de som jobbat för Soros. Lika barn leker ju bäst som man säger.

Med det konstaterandet får vi be att tacka så mycket för intervjun. Har du några avslutande ord du vill runda av med till våra läsare?

– För att avsluta det här positivt så kan man ju påminna sig om att det pågående övergreppet mot oss åtminstone är det bästa botemedlet för att återuppliva det svenska folket från den inducerade koman som många tyvärr ännu befinner sig i. Vi måste även komma ihåg att vi skandinaver traditionellt sett är ett fantastiskt fint folk; vänliga och hederliga, som inte utnyttjar andras svaghet. Det är helt enkelt dags att vi återgår till att bli oss själva. Eller för att citera Lundell igen – ”när det klara och det enkla, får råda som det vill – när ja, är ja, och nej, är nej, och tvivlet tiger still.”

 

Källa:

http://www.bakom-kulisserna.biz/news/bullerby-bosse-i-exklusiv-intervju-for-nya-dagbladet-det-ar-dags-for-revolution/

Svensk transhumanism

Sweden Becomes World’s Most Microchipped Nation

Sweden is in the grip of a new craze, with Swedes readily parting with their own cash to pay for “fashionable” microchips under their skin.

Sweden is in the grip of a microchipping craze, with Swedes readily parting with their own money to pay for “fashionable” and “convenient” microchips under their skin – without stopping to think of the consequences.

Mainstream media in the US has been waging a propaganda campaign trying to normalize the idea of microchips for humans, airing reports claiming that children will be microchipped “sooner rather than later” and that Americans will accept this because it will make their children “safer.

But while Americans remain wary about the idea of microchips for humans, the campaign to normalize microchips has been so successful in Sweden that people with RFID microchips permanently embedded in their bodies now consider the technology as “another organ of the body” and boast that they can use them to “pay for train tickets” and “receive discounts“.

The only catch is that these slaves of fashion don’t know exactly what has been put into their body. They also can’t be sure who has access to their personal data. If history repeats, human microchips will go from being technology adopted for its “convenience and safety” and then overnight will become mandatory for you and your family – or else.

A state-owned Swedish train company, SJ, is now offering passengers the option of using RFID chips implanted into their hand instead of a paper or e-ticket, enabling ticket inspectors to scan passengers’ hands. An SJ spokesperson said he expects thousands of people to “take advantage” of the “convenient method“.

It’s just a matter of days before everyone has it,” he said.

Asked why SJ Trains decided to offer passengers the option of using microchips, he said “Simply because we can. And because our corporate customers demanded it.”

Cyber security nightmare

Explaining that it is “slightly quicker to scan a microchip than a travel card” and thus “saves train crew a bit of time“, the spokesman also admitted to early privacy problems with the new scheme.

Of course there’s mixed reactions,” says SJ’s spokesperson. “Some people are concerned with the privacy issue and that’s something we take really seriously. We came up with using the membership number which doesn’t tell anyone anything – a third party couldn’t make anything of it even if they got hold of it.

“Some people are confused and think they can be tracked via microchip – but it that’s something they’re worried about, they should be more concerned by their mobile phone and credit card use. You can already be tracked in many different ways other than a microchip.”

Sweden-microchip

Mark of the beast

SJ isn’t the only company in Sweden taking advantage of the RFID microchip trend. Another company, Epicenter, encourages employees to have a microchip implanted in order to access their office or place of work, while a chain of Swedish gyms lets clients use their microchip as an ID card to gain entry to the gym floor.

[NBC: Your Children Will Be Microchipped Sooner Rather Than Later]

Microchipped Swedes claim further uses might include children tapping to let parents know they are at school safely, refugees checking in at camps or women at shelters. The microchips can share diet, exercise and sleep information with you and your doctor, and the next generation could even release medicine as and when you need it.

Ben Libberton, a microbiologist from the Swedish think tank and research organization, the Karolinska Institute, said the data that could be accessed from the embedded chip was very different from the data found on a person’s smartphone.

You could get data about your health, you could [get] data about your whereabouts, how often you’re working, how long you’re working, if you’re taking toilet breaks, and things like that,” he said.

All of that data could conceivably be collected.

So then the questions is: What happens to it afterwards? What is it used for? Who is going to be using it? Who is going to be seeing it?“

 

Mark Passio – Arbete

Att ha ett arbete.
Den sk dolda ansvarsfriheten som råder på arbetsplatser är inget annat än ren och skär misshandel av människor – och ingenting annat. Vi blir misshandlade åter igen av sammhällets elit och undersåtar = de som snällt är anställda och utför skitjobbet de är avlönade för. De som arbetar efter lagar och regler är regelrätta misshandlare och kriminella – ofta utan att ha en aning om det – eftersom detta är osynligt.
Människor ifrågasätter inte sina egna arbetsuppgifter och med dem handlingar – någonsin eftersom lönechecken då uteblir. Vem ska då betala hyra – hus- eller lån/lägenhetslån – räkningar – försäkringar – kläder – julklapparna till jul och maten på bordet?
Utan allt detta får man leva i utanförskap och fattigdom och det är det ingen som vill göra frivilligt. Det skulle ju vara som att misshandla sig själv? Då är det enklare att istället indirekt och direkt misshandla andra oskyldiga människor via sina arbetsuppgifter eftersom man ”bara följer order” – ”gör som man blir tillsagd” – ”gör som alla andra” – följer riktlinjer, lagare, regler, föreskrifter, ålagda arbetsuppgifter, rekommendationer eller bara ”gör så som alla alltid har gjort här – i alla tider” osv.
Alla tankar på ett eget ansvar för det man gör/utför med ord och handling tycks inte existera eftersom det man gör/utför som sin arbetsuppgift på sin arbetsplats tycks vara befriat från ansvar.
Det är lättare att komma undan med att göra ”fel” på jobbet än att göra ”rätt” eftersom ingen annan gör särskilt mkt ”rätt” – och inte beordras att göra det heller. Människor med heder – samvete och råg i ryggen tycks alltid få ett helvete om de försöker följa sitt hjärta på jobbet. Alla anställda ska följa John och ordespråket: ”Rätt ska vara rätt även om det aldrig är så fel” är till synes de budord de flesta snällt följer idag. De allra flesta med empatisk förmåga och ett naturligt engagemang blir ganska snart utbrända – hamnar på vårdcentralen med ett recept på ”avstängningspiller” i handen. Dessa piller äter de flesta snällt eftersom de vet att det inte är särskilt angenämnt att ha med Förskräckningskassan att göra. Ingen vill heller ta risken att hamna på Arbetsförnedringen. Nej då är det bättre att ”bli som alla andra” och snällt stänga av allt vad känslor innebär med hjälp av piller och förnekelse.
Det mesta tycks egentligen handla om den osynligt i arbetsuppgifterna inbyggda ansvarsfriheten man som anställd lutar sig emot för att lagligen slippa att ta ngt eget ansvar. Ingen vill ta något eget ansvar. Alla vet instinktivt att ett liv och en tillvaro med ett egenansvar skulle bli mkt jobbigt och otroligt krävande. Ett medvetet egenansvar innebär att det finns en stor risk att råka illa ut och hamna i blåsväder. För de flesta räcker det gott och väl med att ha ansvar för det egna privata hushållets matinköp – matlagning – städning och såklart också inbetalning av räkningar varje månad. Så mkt längre än så skulle snabbt bli detsamma som överkurs och kanske också en omöjlighet. Ett större ansvar än att välja kläder på morgonen eller rätt kanal på tv:n är det nästan ingen som är intresserad av.
Nästan ingen är intresserad av att ta något ansvar för sig själv eller sitt eget handlande. Man anlitar andra människor för att lösa sina egna problem och för att få hjälp med sina egna angelägenheter. Det är så vi är ”lärda” att göra för att vi ständigt ska generera skattepengar när vi ger andra människor jobb. Man är alltså ständigt beroende av andra – om än omedvetet. Ständigt och jämt är det andra människor som tar ansvaret för andra – eftersom ingen kan ta hand om sina egna angelägenheter vare sig de är praktiska – teoretiska eller kroppsliga.
De personer som anlitas till allt detta tex läkare – sjuksköterskor – advokater – psykologer – assistenter – chefer – reparatörer – installatörer – rådgivare – tillverkare – butikspersonal – reseledare – lärare i skola och omsorg – vårdbiträden – sjukgymnaster – handläggare – telefonister och då såklart alla statligt anställda.
De personer som av andra anlitas med dessa olika arbetsuppgifter – som anställda – med en inbyggd ansvarsfrihet så är det inte svårt att räkna ut hur det oftast slutar. Detta var det oftast ingen som tänkte på.
Systemet tvingar in människor i en osynlig omedveten legal kriminalitet de själva sedan alltid drabbas av. Människor formas till att bli robotar utan känslor via tvång – hot – hjärntvätt – misshandel och medicinering. På detta sätt släcks ljuset i människors ögon – empatin dör ut och de mest vackra själar kapas och förstörs av djävulen själv.

Mark Passio – Satanism

Översättning till svenska av en del av vad Mark Passio rapporterar att en högt uppsatt medlem förklarade för honom då Mark ville lämna the Church of Satan.  De inne i citatet i sin tur citerade styckena är vad Mark Passio rapporterar att en högt uppsatt medlem förklarade för honom då Mark ville lämna the Church of Satan (på länken börjar dessa citat tidigare, allt är inte översatt):

””De mörka ockultisterna och satanisterna refererar till vanligt folk som ”de döda”.  ”På ett sätt är de inte levande eftersom de identifierar sig så mycket med deras version av livet, hur de tror att livet är, eller med andra ord bara berättelsen om livet, den spridda filmvarianten av verkligheten som dagligen projiceras på dem, liksom på en filmskärm i deras sinne.  De har ingen verklig kunskap så deras tankar är dödade.

De har ingen empati, medkänsla eller känslor över de orättvisor som pågår i världen mot andra eller till och med mot deras barn, så de är emotionellt döda.  De är i en bemärkelse andligt döda eftersom de inte har några andliga aspekter i deras personlighet.  Såsom robotar, de förstår inte fullt ut vem och vad de verkligen är på en djup universell nivå av medvetande.  Deras handlingar är dödade.  De agerar inte angående de orättvisor som pågår runt om dem eftersom de inte har någon kunskap och de inte bryr sig.”

”Vi måste förstå att det kommer att bli väldigt svårt, om inte omöjligt att bringa dessa sorters människor ut ur deras hjärnbesmutsningskonditionering.  De är så bundna till fängelset, så knutna till lögnen att de älskar fängelset, de älskar lögnen, de vill ha sitt slaveri.  De älskar det eftersom det inte innebär något ansvar för dem att de måste vara i stånd att kunna tänka.  Dessa människor vill inte tänka.

Vår frihet [obs, detta sagt av en satanist!] är beroende av beteendet hos dessa hjärnbesmutsade orderföljare i korrupta institutioner, som i enlighet med satanisters och mörka ockultisters önskemål skadar och utför handlingar gentemot de allmänna befolkningarna.  Dessa orderföljare tror felaktigt att de genom att dröja sig kvar i ett barnsligt emotionellt tillstånd av att inte behöva tänka eller fatta moraliska personliga beslut kan på något sätt befria sig från personligt ansvar för sina handlingar.”

”Deras självberättelse går ungefär så här i deras sinnen:  Jag blev utsatt för övergrepp, jag blev övergiven.  Jag hatar mig själv.  Jag vill inte tänka.  Det här är det tillstånd jag är i nu och detta är det tillstånd jag vill stanna kvar i.  Jag vill förbli detta hjälplösa, skadade barn, för då har jag inget ansvar inför någon, minst av allt till mig själv.  Därför vill jag inte veta någonting.  Jag vill inte lära mig någonting.  Jag vill inte veta vad som pågår i världen och speciellt inte vad som pågår inom mig själv.

Jag vill förbli i ett tillstånd av okunnighet och totalt mörker för jag tror att det befriar mig från ansvar för mina beteenden och handlingar.  Jag följer bara order.  Alla mina fysiska och materiella behov kommer att bli uppfyllda och jag kan enkelt rida genom livet genom att bara följa mina psykopatöverordnades skadliga order.  Jag är bara fysisk.  Det finns inga djupare psykologiska eller känslomässiga komponenter i mig.  Framför allt finns där ingen själ.  Jag är bara en samling av atomer som tillsammans fungerar såsom en död maskin.

När livet upphör, då är allt över, evigt mörker och ingen fortsättning för medvetandet i någon annan form eller sfär.”  Allt handlar om självförakt och övergrepps- / övergivande-frågor som ej har bearbetats från tidigare i livet.  Tills dessa frågor grävs upp och hanteras så kommer dessa människor inte att vara kapabla till självrespekt eller ens till att vilja lära.”

Kan dessa duperade räddas?

Mark är inte så optimistisk om att förändra det mänskliga tillståndet.  I alla hans år forskning och föreläsande känner han bara en polis och en militär soldat som har tagit sig tid att lära sig sanningen och sedan sagt upp sig från sina jobb på grund av det.  ”Innan fler människor börjar göra det här stora arbetet med att servera sanningen där ute till andra människor så kommer inte saker att förändras.  Fler människor behöver börja tala ut om skillnaden mellan rätt och fel.  Fler människor behöver börja tala ut om den ondska som pågår i världens institutioner, mest av allt hos polisen och i militären.

Innan fler människor börjar tala om detta öppet till människor som är inblandade i dessa korrupta institutioner, förvänta dig inte någon förändring till det bättre i den här världen.  Det kommer bara att fortsätta bli värre och värre.  Dessa människor är en kult.  Det är ett hemligt sällskap.  Polisen är en kult.  Militären är en kult.  Det är ett hemligt sällskap som tar dessa människor bort från det genomsnittliga samhället.  De är utbildade i en isolerad miljö.  De utsätts för strikta rituella förfaranden som konditionerar dem genom djup hypnotisk upprepning och betingning av dem i deras grundutbildnings- och träningsläger.

”De är kulter.  De använder exakt samma tekniker som alla andra kulter använder.  Isolering, upprepning, oss mot dem mentalitet, dålig kost, ritualer, trauma, sömnbrist osv.  Dessa poliser och militärer är indoktrinerade kultmedlemmar vare sig de vet det eller ej.

Uppgiften vi står inför är inget mindre än detta: att konvertera en kult medlem ut ur sitt kult-tros-system.  Det är vad vi behöver göra.  Det är arbetet för var och en som förstår denna information.  Det kommer att kräva en enorm vilja, kunskap, hårt arbete och mod.  Det är vad visdom verkligen är, att göra det arbetet och agera på det sättet.”

Om du vill lära dig mer om det här ämnet kan du besöka Mark Passios hemsida:  WhatOnEarthIsHappening.com”

( Översättning av snippet från ”What we need to know about the dark occultists and satanists running our institutions”,

https://truthserumnews.com/category/religion/ .)

 

Aurora 17 forts.

AURORA 17 – USA VILL HA GOTLAND

Juni 2017

I september så drar krigsövningen Aurora 17 igång i Sverige. Amerikanarna har starkt intresse av Gotland med tanke på dess strategiska läge. Och med amerikansk militär på svensk mark så ökar chansen att Sverige dras in i USA:s krigsplaner.

I september 2017 så drar krigsövningen Aurora 17 igång. 20 000 soldater kommer att vara inblandade. Krigsmakten USA kommer bl.a. att ha 1000 militärer på Gotland. Gotland kommer att få besök av amerikanska terrängbilar, attackhelikoptrar, obemannade drönare och jagare från US Navy. Gotland är nämligen av vikt för USA. Den amerikanska armegenerelen David Perkins säger:

– Gotlands läge och den säkerhet som svensk militär förser ön med är extremt viktigt. Inte bara för Sverige utan även för den här delen av världen. Ön är en grundbult inte bara för Östersjön utan den ger även tillgång till Nordatlanten.

aurora 17_usa_nato_krig_peter hultqvist_påverkansoperationer_desinformation
Irakisk flicka lider av USA:s krigande i Irak. 

Video nedan. Där USA:s militär drar fram så förekommer det mord, tortyr, trakasserier m.m. I videon nedan så berättar f.d. fångar hur de blev torterade av USA:s militär i Irak. Eftersom USA har privata militärdomstolar som utreder eventuella dödsfall och övergrepp så resulterar det givetvis  i att väldigt få amerikanska militärer ställs till rätta för sina övergrepp. USA befinner sig fortfarande i Irak och fortsätter med sina övergrepp.

RYSK VS. AMERIKANSK AGGRESSION

Dagens Nyheter skriver också att USA är ”oroliga” över Rysslands upprustning samt Rysslands annektering av Krim. Därför har USA och Nato varit snälla nog att skicka truppstyrkor till Natoländerna Estland, Lettland, Litauen och Polen. Detta för att avskräcka Putin.

Tack vare att Peter Hultqvist skrev under värdlandsavtalet med Nato så kommer nu dessa stridande länder att få access till Sverige.

Peter Hultqvist är givetvis glad över att försvarsövningen Aurora blir av. Stefan Löfven säger att det är jätteviktigt att vi samarbetar med USA.

american hero_usa_sverige_värdlandsavtalet_aurora 17_militärövning
An American hero?  Kanske offret på bilden precis har blivit skadeskjuten och är på väg att dödas? Det finns många berättelser om hur amerikansk militär dödade, trakasserade, torterade och förödmjukade Irakiska fångar. 

KRIGSHETSEN MOT RYSSLAND

Den som hängt med i debatten vet att det är ett spänt läge mellan Ryssland och USA/Nato. USA flyttar fram sina positioner och har många miltära baser i olika länder längs Rysslands gränser. Det sista Obama gjorde innan han lämnade Vita Huset var att skicka en drös trupper och material till Natoländer i Europa. Samtidigt påstår USA att det är Ryssland som agerar aggressivt. USA söker efter ”orsaker” till att gå i krig mot Ryssland. Det kan hända att USA skapar en false flag attack och sedan så är striden igång (USA är duktiga på att skapa false flag attacker).

Här i Sverige har vi personer såsom Peter Hultqvist, Stefan Löfven, Hans Wallmark och Gunnar Hökmark – för att nämna några – som kör med samma antiryska linje. Man pratar om ”Rysslands aggression”, ”Putins annektering av Krim” osv. Det är uppenbart att dessa personer har fått sitt manuskript från USA. Det är lätt att vara kaxig om man har Nato i ryggen. Utan Nato så är Sverige en liten skit militärt sett.

I USA ser vi antirysk propaganda från personer såsom John McCain som verkligen skulle älska ett krig mot Ryssland. USA:s gammelmedia kör ofta narrativ om ”Rysslands inblandning i president-valet 2016”. Egentligen handlar det om att krafter inom USA vill få bort Trump och fortsätta krigshetsandet mot Ryssland.

 krig, Gotland, USA, Nato, krigsövningen Aurora 17, terrängbilar, attackhelikoptrar, obemannade drönare och jagare, (värdlandsavtalet) ,påverkansoperationer, desinformation,bloggusa_irak_krig_aurora 17_peter hultqvist_gunnar hökmark_hans wallmark_moderaterna_medlemskap i nato
En mor i Irak förlorar sin son. 

USA:S MILITÄRA BLODIGA HISTORIA

Det som USA:s militär har gjort de senaste decennierna är minst sagt brutalt. På falska grunder så har de ockuperat Irak, Libyen, Afghanistan och nu senast Syrien.
Man behöver inte vara professor för att förstå att USA vill dominera världen militärt. De krig som USA har varit inblandade i har resulterat i hundratusentals döda, tortyr, trakasserier, olagligt fängslande m.m. För att inte nämna de flyktingströmmar som finns i Europa. USA tar Nato till sin hjälp när de vill krossa ett land. Nu har USA siktet inställt på Ryssland och det är därför som vi ser demoniseringen av Ryssland i gammelmedia och av våra indoktrinerade politiker. USA:s militär har även siktet inställt på Sverige. Sverige har ett bra geografiskt läge – Gotland – som attraherar USA. Sverige kan bli ett nyttigt redskap i aggressionen mot Ryssland.

Peter Hultqvist har pratat om att värdlandsavtalet och dessa militära övningar ska göra Östersjön tryggare men i verkligheten är det givetvis precis tvärt om. Ju mer amerikanska soldater som finns på svensk mark, desto större fokus på Sverige från ryskt håll.

Skulle det kunna utbryta krig mellan USA och Ryssland. Kanske, kanske inte. USA är oerhört triggerhappy, vilket vi onekligen har märkt de senaste decennierna. Hitintills så har vi i Sverige sett på tv när USA har varit och krigat runt om i världen. Vi har mer eller mindre varit förskonade från dessa krig. Fast egentligen så har vi inte varit förskonade från USA:s krig eftersom vi har tagit emot de flyktingar som är resultatet av USA:s krigande. I och med Aurora 17 och värdlandsavtalet så har Sverige tagit ett steg närmare att bli delaktiga i USA:s krigande världen över.

 

Referenser:

Dagens Nyheter om Aurora 17 och Gotland

Källa:

AURORA 17 – USA VILL HA GOTLAND

Skamfläck Aurora 17

Försvarsmaktsövning AURORA 17 – Ett stort steg åt helt fel håll

Försvarsmaktsövning AURORA 17 – Ett stort steg åt helt fel håll

Sverige kommer i september 2017 genomföra den största militära övning som hållits i landet på över 20 år. Ett antal NATO-länder kommer att delta i övningen och en del övningsmoment är en direkt följd av det värdlandsavtal som Sverige ingått med NATO.

Övningen kommer att synas och höras och allmänheten i berörda områden kommer inte kunna undgå att märka av den. Deltagande länder utöver Sverige är Finland, Norge, Frankrike, Danmark, Estland och USA så som det är planerat i dagsläget.

strid1.jpg

M1A1-Abrahamstank ger eld
Foto via BelleDeesse

USA för med sig ett mekaniserat skyttekompani, med Abramsstridsvagnar och M2 Bradley stridsfordon. Ett luftvärnsförband, med Patriot-system. Ett luftburet kompani. Fyra attackhelikoptrar, modell AH64 Apache. Diverse örlogsfartyg och marinflyg.

Att Sverige genomför en sådan omfattande övning i Sverige tillsammans med flera NATO-länder skickar signaler. Dom signalerna kommer med all rätt uppfattas som hotfulla av Ryssland. Sveriges agerande genom att genomföra övningen på det sätt som den är utformad kommer inte stabilisera situationen i området utan istället öka spänningar.

benhodgesflyttavapentv4.png

I mars 2016 sade Ben Hodges, generallöjtnanten för den amerikanska armén i Europa, att han ville öva på att flytta vapen till Sverige och speciellt nämndes Patriot-systemet. Syftet uttalades som att det handlade om att visa styrka – mot Ryssland. Drygt ett år senare kommer Patriot-systemet på besök till Sverige genom AURORA 17.
Bild via TV4 Play

Vill man skapa stabilitet och långvarig fred gör man det genom diplomati och regelbunden dialog. Inte genom att skramla med vapen. Dom argument som förs fram av NATO-anhängare angående ryska hot mot Sverige måste granskas i detalj och demonteras. Dom baseras nämligen på lögner, modifierade halvsanningar och mycket skickligt genomdriven propagandaverksamhet. Först då kan man för en bred allmänhet presentera det faktum att värdlandsavtalet med NATO undantagslöst försätter Sverige i en situation där hotbilden mot landets säkerhet ökar och där risken för att bidra till en väpnad konflikt i svenskt närområde är högst aktuellt.

dodsvensksoldat.jpg

I samband med en ceremoni vid Arna militärflygplats i Stockholm 19 oktober 2010 lägger överbefälhavare Sverker Göransson Försvarsmaktens förtjänstmedalj på sergeant Kenneth Wallins kista. Sergeant Wallin (22 år) som hade cirka en månad kvar av sin tjänstgöring dödades i strid på ett ISAF-uppdrag i Mazar-i-Sharif i Afghanistan några dagar tidigare. 
Foto: AP Photo / Fredrik Sandberg / SCANPIX (länk)

Så som Aurora 17 utformats utgör den övningen en av många förändringar inom svensk försvarsverksamhet som skickar helt fel signaler. Man vill normalisera en militarisering där det svenska folket skall se inslag av utländsk krigsmakt på svenskt territorium som normalt. Man får inte låta det ske. Skulle det bli ”normalt” med NATO-symboler, amerikanska vapensystem och soldater i Sverige så är det snart också ”normalt” med parader och ceremonier tillägnade stupade svenska soldater som återvänder hem från något land långt bort i en kista insvept i svenska flaggan. Då är det för sent att inse att det i längden inte är så roligt att leka krig med den stora elefanten på andra sidan Atlanten som det var under några veckor i september 2017 då allt bara var på skoj.

Låt inte propagandisterna, opinionsmakarna, krigshökarna, vapenindustrin, giriga och korrupta politiker, partiska journalister och andra som vill förvandla Sverige till en möjlig plattform för militär aggression ostört sälja sin produkt till allmänheten. Uppvakta ansvariga politiker. Skicka mail, ring, besök deras arbetsplats. Ifrågasätt artiklar och reportage i media som försöker framställa en verklighet baserad på propaganda. Ge dig in i debatten där det är möjligt. Informera vänner och bekanta om vart Sverige är på väg. Sprid information till allmänheten på alla sätt som är möjligt.

Anslut dig till motståndet mot krigsövningar som Aurora 17, emot eskalering av en redan spänd situation i svenskt närområde, emot värdlandsavtalet med NATO som Sverige måste säga upp och emot vapenskrammel som i värsta fall mynnar ut i krig. Det finns fortfarande tid till att dra i nödbromsen och vända på utvecklingen. Men den börjar rinna ut.

Aktivister för fred/Jake K

 

Källa:

Försvarsmaktsövning AURORA 17 – Ett stort steg åt helt fel håll

 

Infiltration Sverige

The “Chosen People” In The Swedish Media

Anyone who follows the media in Sweden can quickly realize there is an agenda being carried out en masse. This agenda, in short, is Cultural Marxism and the Coudenhove-Kalergi Plan. And, anyone who deviates from this ‘approved narrative’ is deemed a racist, slandered, and publically shamed. An important question to ask is this: who is behind this wave of propaganda? The article below will answer many of your questions.

To illustrate this in detail, journalist Cecilia Hagen (cited on this “Chosen People” list, along with her employer — Expressen.se), has recently called opponents of the Muslim migrant influx “human brown rats,” and called for them to be exterminated.

Pushed By the Media: "Swedicide'

Pushed By the Media: “Swedicide”

“THE ‘CHOSEN PEOPLE’ IN SWEDEN,” Source: judarisverige.wordpress.com

There are about 20,000 Jews in Sweden and about as many Sami. Jews represent 0.2% of the population. The Jewish Bonnier family owns the newspapers Dagens Nyheter, Expressen, the Evening Post, Gothenburg, The (GT), Dagens Industri and even Swedish Filmindustri (SF), TV4 Group, AdLibris, Discshop.se and many other companies, particularly in the media and entertainment industries. See the entire list of Bonnier companies and brands. The Jew Peter Hjörne family owns the fast growing media group Stampen, which owns more than 25 newspapers, including Göteborgs-Posten and active in a number of other areas.Media

Carl-Johan Bonnier (✡)

Chairman and leading shareholder representative within the Bonnier family business.

Marian Radetzki (✡)

Professor of Economics at Luleå University. For a Jew from Poland Marian Radetzki is the Swedish language is not worth preserving. In an article in Aftonbladet, we learn that he wants to abolish the Swedish language and replace it with English.

David Schwarz (✡)

Social commentator and editor, an immigrant from Poland. With his intense and incomparable lobbying for migrants and minorities in the 1960s and onwards Jew David Schwarz takes a special position as the Swedish multiculturalism father.

Louise Epstein (✡)

Journalist and writer. Working on Swedish Radio’s editorial culture.

Maciej Zaremba (✡)

Journalist and writer.

Bo Rothstein (✡)

Professor of Political Science at the University of Gothenburg.

Leo Lagercrantz (✡)

Former managing editor at Bonnier-page Newsmill.

Isobel Hadley Kamptz (✡)

Working as a columnist at the New Magazines and is also a freelance writer. She has previously written on the Dagens Nyheter and Expressen cultural and editorials. Furthermore, she has been known as a blogger and participated in 8 TV’s Studio Virtanen together with the Jewish and Zionist Bonnier figure Leo Lagercrantz. Hadley Kamptz, who describes himself as pro- “Israeli” and previously studied Hebrew, reacts in Expressen (12 Feb 2011) David Cameron’s recent initiative on multiculturalism. She proposes a new, radical solution to the problems of multiculturalism – “tolerance”

Göran Rosenberg (✡)

Standing columnist for the Daily News. Rosenberg has argued that Jews have often propagated multiculturalism and immigration in their non-Jewish host countries because it benefits them as a group. He said that “the European Jewry’s future depends on our ability to shape a multicultural society”.

Robert Aschberg (✡)

Journalist and TV producer. Publisher of Swedish hostile Expo, formerly active in the Communist SKP. His grandfather, banker Olof Aschberg, financed the Bolsheviks in Russia and stole Christian icons.

Helle Klein (✡)

Journalist and priest in the Swedish Church.

Ricki Neuman (✡)

Journalist. Has the Swedish newspaper Svenska Dagbladet concern over racial mixing with non-Jews.

Kaj Scheuler (✡)

Journalists at the Swedish newspaper Svenska Dagbladet.

Nils Schwartz (✡)

Journalist.

Lisa Abramowicz (✡)

General Secretary of the Swedish Israel Information. Rabid Zionist debater.

Naomi Abramowicz (✡)

Daughter Lisa Abramowicz. Has written for Swedish Israel Information.

Lars Epstein (✡)

Photographer Dagens Nyheter.

Clara Scherman (✡)

Purchasing Manager at TV4, daughter of Jan and Lena Scherman. That she swung a prestigious job on TV4, where her father was formerly the CEO is an interesting “coincidence”.

Stefan Böhm (✡)

Actor, director and theater managers.

Tomas Böhm (✡)

Psychiatrist, psychoanalyst and author.

Katrin Zytomierska (✡)

Katrin Zytomierska (✡)

Bloggers with Polish-jew father. Admits that “the Jews own the Los Angeles” .

Arne Ruth (✡)

Works at Sveriges Radio 1968-1977 and as Head of Culture at Expressen 1977-1982. He was editor in chief and director of the cultural editors of Daily News from 1982 to 1998. In an interview with Arne Ruth on the Global Challenge and Expo seminar on “European nationalism” as he believes that anyone can “become Swedish”.

Pauline Neuding (✡)

Chief editor of the liberal magazine Neo and columnist at the Swedish Dagbladet editorial.

Emerich Roth (✡)

Social worker, author, lecturer and “holocaust survivors”. Known to schools around the country since the 1990s propaganda of the “Holocaust” and against “racism.” The initiator of the project Fryshusets Exit providing support to people who wish to leave nationalist groups and “develop a new identity.”

Ferenc Göndör (✡)

Author, engineer and educator. He worked for many years at the Swedish Radio as a sound engineer. He held many lectures at schools around Sweden, where he talked about his “experiences” from Auschwitz. According Göndör he received upon arrival at a concentration camp prisoner number A-6171 tattooed on his arm. He has written two books on the subject. Through the eternal nagging about Jewish suffering in Swedish schools create shame in young Swedes and make it taboo to criticize jew power.

Harry Schein (✡)

Engineer, writer, cultural figure and debater, as well as a bank director and the Swedish Film Institute’s founder and first president. Have had great political power in cultural matters.

Cecilia Hagen (✡)

Journalists at the Express.

Olof Lagercrantz (✡)

Poet, literary critic and publicist. As editor of Dagens Nyheter years 1960-1975 with primary responsibility for the culture he had a key role in the radicalization of Swedish cultural life that occurred during this time.

Magnus Uggla (✡)

Pop artist.

Stefan Einhorn (✡)

Author and physician.

Ronn Elfors Lipsker (✡)

Talentless “comedian”.Policy

Kent Ekeroth (✡)

Trained as an economist, and Zionist infiltrator in parliament for the Sweden Democrats.

Ted Ekeroth (✡)

Kent Ekeroth brother, Zionist infiltrator of the Sweden Democrats. Awarded in 2006 by the World Zionist Organization with the price Herzl Award for “exceptional efforts of Israel and Zionism.”

Avner Yonathan Ben Yisrael (✡)

Founder of the Jewish lobby organization “Swedish Jew Dialogue”. video that Swedish Jew Dialogue published on his Facebook page shows when Avner Yonathan Ben Yisrael presents a seven-point program to change the SD’s politics – to become even more projudisk.

Paula Bieler (✡)

Sitting in the Women’s Association Board and is a member of the party for the Sweden Democrats. In an interview with the podcast forward field of view, she says that she is gay adoptions. Bieler says that the most important thing is that the children will be “a loving family,” not to have a mother and a father. When she talks about immigration, she refuses to use the word ethnicity, and instead of “peoplehood” she talking about “social community”. In the program, she says, although his Jewish father and how he was forced to flee from the “anti-Semitism” in Poland in 1970. She has for some time been strong disgust for the SDU .

Barbara Lerner Spectre (✡)

Jew and Zionist activist. Was born in the United States March 8, 1942, and emigrated to Israel in 1967 and is since 1999 a resident of Sweden.Chairman of Paideia – The European Institute for Jewish Studies in Sweden, which was created by the Jewish Central Council. After 34 years in Israel, moved Spectre 1999 to Sweden when her husband Phil was called in to replace the rabbi in Stockholm. Spectre is also one of the initiators behind the lobby group One Sweden. In a report by the Israeli news agency IBA News October 2010 interview Spectre, who spoke of the Jews must play a central role in building a multicultural Europe:

“I think there is a resurgence of anti-Semitism, because Europe at this time has not yet learned to be multicultural. And I believe that we will be part of the transformation that must take place. Europe will not be as monolithic society it has been over the past century. Jews will be the center for this. There is a huge transformation of Europe. It will now enter into a multicultural stage where Jews will be hated because of its leadership role, but without the leadership and without the change, Europe will not survive. “

Soraya Post (✡)

Appointed in February 2014 to the first candidate on the Feminist Initiative list for the European elections in Sweden in 2014. She was elected as a member in May 2014. The Post has not received his surname from a gypsy family, but according to his German-born Jewish father .

Dror Elimelech Feiler (✡)

European Parliamentary candidate for the Left. He is also chairman of the “Jews for Israeli-Palestinian Peace” in Sweden and the European organization “European Jews for a Just Peace” .

Lars Farago (✡)

Educator, jew activist and member of the Zionist organization Limmud. In a debate held Farago to a proposed appointment of nyckelharpa to the Swedish national instrument would hurt more than promoting and referred to:

“We do not want to repeat the passage of the national chauvinist documents, construct false images of a national culture that never existed.”

In a debate with the Sweden Democrats Mattias Karlsson on SVT in October 2010 expressed Farago perception that multiculturalism in Sweden have not received any support. In an article published in the newspaper Piteå-November 19, 2010 considered Farago that there is no folk or folk dance originating in Sweden only.

Henry Ascher (✡)

Member of the Communist Party (formerly KPML (r)), and set up for them in municipal elections in Gothenburg.

Wästberg (Hirsch) (✡)

Politicians (Liberal Party), journalist and diplomat. He is the coordinator for the Raoul Wallenberg -året 2012. Wästberg is Chairman of the stint (Foundation for the Internationalisation of Higher Education and Research) and the Foundation Isaak Hirsch Memorial. He is a board member of the Association for Swedes Worldwide (SVIV), Swedish-America Foundation and the real estate company AB Industrial Centre and the Etheco A / S. In just over six months in 2010-11, he was president of the Foundation Thiel Gallery. Previously, he was director of the Swedish Institute, the Swedish Consulate in New York, editor of Expressen, Secretary of State.

Erik Åsbrink (✡)

EU Finance (1996-1999) and head of Sweden’s EU membership.

Ulf Dinkelspiel (✡)

Minister for European Affairs (1991-1994) and head of Sweden’s EU membership.

Gradin (✡)

European Commissioner (1995-1999) and head of Sweden’s EU membership.

Sten Heckscher (✡)

Swedish Minister (1994-1996) and head of Sweden’s EU membership.

Adam Cwejman (✡)

Chairman of the Liberal Youth 2009-2012. Has participated in the Jewish Association Limmuds meetings.

Caroline Szyber (✡)

Member of Parliament KD since 2010. Active in the Jewish Association Limmud.

Leif Pagrotsky (✡)

Member of Parliament for the Social Democrats.

Jan Eliasson (✡)

Chairman of the UN General Assembly in 2005-2006. Foreign Minister of Sweden in 2006. The Swedish ambassador in Washington from 2000 to 2005.

Ulf Adelsohn (✡)

Chairman of the Moderate Party from 1981 to 1986.

Gunnar Heckscher (✡)

Right Party party chairman from 1961 to 1965.

Alf Levy (✡)

Chairman of the Jewish Community in Stockholm.

Georg Braun (✡)

Chairman of the Jewish Community in Gothenburg.

Fred Kahn (✡)

Chairman of the Jewish Community of Malmö.

Lena Posener-Körösi (✡)

Chairman of the Jewish Central Council.

No Gottfarb

Pioneer in the Swedish refugee work. Known for his passionate commitment to the Jewish people, Israel and Jewish refugees. Helped to build up the Immigration Board and worked as an expert for the four immigration ministers. Helped found the United Israelites Collection newspaper menorah.Financial

Daniel Sachs (✡)

Business leaders with an MBA from the Stockholm School of Economics. He is currently the CEO of Proventus AB, Chairman of TV4 AB, Artek Oy, BRIO AB and Nordic Broadcasting Oy. Previously, he was formerly CEO of Spray Network AB.

Daniel Sachs comes from the Jewish clan Sachs. The magazine “IT-business” (nr.8-2000) writes:

“His [Daniel Sachs] grandfather Josef Sachs made the Nordiska Kompaniet department store to a large foreign style. His grandfather Ragnar Sachs ran the NK as expansive as his father and merged with Turitz & Co, ie Epavaruhusen. “

Robert Weil (✡)

Founder of the investment company Proventus, which finances the Swedish hostile Expo.

Gabriel Urwitz (✡)

Fd. Chairman and CEO of Gota Bank during 1989-1992. The financial crisis 1990-1994 in Sweden: * George Soros speculates on the Swedish currency, resulting in that we get an interest rate of nearly 500% over a number of days. * Gotabank crashes. The Jew Urwitz succeed in one of the worst banking collapses in modern Swedish banking history. In addition, he has been involved in the company Proventus, which finances the Swedish hostile Expo.

Michael Kamras (✡)

One of the founders of the private equity fund Scope. Has been involved in the company Proventus, which finances the Swedish hostile Expo.Chairman of the Board Jew chronicle.

Pehr Gyllenhammar (✡)

CEO of Volvo 1971-1990, Chairman 1990-1993.

Olof Aschberg (✡)

Olof Aschberg (✡)

Grandfather of Robert Aschberg. Funded the “Russian” revolution and stole valuable icons. Read more here about how jew Bolshevism was fundamentally.

Joachim Posener (✡)

Joachim Posener and his Jewish friend David Kollman cheated along the Danish and Swedish companies totaling 500 miljonor Swedish kronor.Other

Ingrid Lomfors (✡)

Trained as a historian at the Hebrew University in Jerusalem, Hebrew College in Boston and at the University of Gothenburg. She has mainly researched jew history and the “Holocaust”. She is married to Anders Carlberg, former president of the Jewish Community in Gothenburg. On December 18, 2014, she was named the new head of the Living History Forum by the government.

Under the slogan “Sweden together” bad government, with Stefan Löfven in the lead, the 800 people from municipalities, authorities, companies, trade unions and civil society. The meeting was that it would work out various methods to facilitate foreigners to establish themselves in Sweden.

During the Swedish hostile meeting in Münchenbryggeriet stepped Jewish historian Ingrid Lomfors up on stage to front of all audiences clarify his Powerpoint presentation that there is no concrete Swedish culture but everything is a consequence out of immigration.

 

Källa:

https://zionistreport.com/2016/09/the-chosen-people-in-the-swedish-media/

Landsförräderiet forts…

LULEÅ. De första 250 migranterna har landat av de 3000 som Sverige har åtagit sig att ta emot. Enligt beräkningar kommer kostnaden att bli 7,5 miljarder kronor för svenska skattebetalare. Det har varit tyst i media om händelsen.Den första omgången migranter flögs som planerat in till Luleå under tisdagen – under medietystnad. SVT hade ett sent inslag lokalt. Var tredje vecka kommer en ny omgång med direktflyg fram till oktober, totalt 3000 personer.Enligt ekonomen Jan Tullberg blir kostnaden 7,5 miljarder kronor för dessa.

– Vissa beräknar 7,5 miljarder kronor, andra beräkningar visar på 12 miljarder kronor, säger Jan Tullberg i en intervju i Swebb-tv.

Som jämförelse kan nämnas att det skulle kosta 4,5 miljarder kronor per år att höja landets fattigpensionärer över fattigdomsgränsen. Det finns drygt 225 000 fattigpensionärer i Sverige. Utslaget på varje pensionär rör det sig om ungefär 1 700 kronor i månaden, enligt Pensionsmyndighetens beräkningar.

Inflygningarna till Luleå Airport handlar om en överenskommelse med EU. De 160 000 asylsökande som levt i flyktingcentra i två år i Italien och Grekland ska omfördelas mellan medlemsländerna. De länder som vägrar, Tjeckien, Polen och Ungern hotas av vite och sanktioner av EU. Tjeckien har tagit tolv personer, de övriga inga alls.

Beräknat kostnader
Jan Tullberg har gjort beräkningar på att varje migrant eller flykting kostar Sverige i snitt 3 miljoner kronor.

– EU har räknat fram en straffavgift på vad det landet som inte tar emot ska betala och hamnar på 250 000 euro, alltså 2,5 miljoner kronor per person.

Det finns också en officiell beräkning gjord i Norge som kommer fram till siffran 4 miljoner kronor.

Snabbutredas
Migranternas asylskäl nu ska snabbutredas då man redan har bra koll på de som kommer med direktflygen, enligt Migrationsverket.

– De allra flesta kommer att få stanna, mellan 90-100 procent. Vi tar inte emot folk på det här viset som vi måste skicka tillbaka, säger Migrationsverkets enhetschef Per-Erik Bjurholt till SVT.

Frågan är varför det inte redan är gjort innan de flygs till Sverige, när de har varit i flyktingcentra i EU i två år?

Enligt FN är bara knappt tre procent av migranterna som anlände till Italien över Medelhavet förra året flyktingar som flyr krig och förtryck. De övriga är alltså ekonomiska migranter som söker bättre livsvillkor.

Inte militärtjänst
En man som var med på planet intervjuas av SVT. Han uppger att det är för att slippa militärtjänsten i Syrien som han kommer. Han vill börja om, börja ett nytt liv i Sverige och är glad.

– Jag tänker studera, säger han.

Men att vilja börja ett nytt och bättre liv och få möjlighet att studera är inte ett asylskäl. Politikernas stängda gränser visar sig inte alls vara stängda när det förutom de som fortfarande kommer landvägen dessutom flygs in 3 000 bara i sommar.

 

Källa: https://samtiden.nu/2017/06/forsta-planet-landade-lulea-medietystnad/

Carl Norberg – spot on!

Normspråk & Verkligheten

 Da Vinci sade då det begav sig: ”Det största bedrägeriet människan drabbas av är från sina egna åsikter.” Sina egna föreställningar om verkligheten.

Om du är född i ett dårhus, och du vet ingenting annat, då är vansinne att du är normal, så är samhället av idag. Det är fortfarande galet, men det är normalt att vara galen, något som maskerats och betecknats som förstånd – förstående. Välkommen till det globala folkhemmet, ett vanligt, typiskt, mysigt normalt, dårhus där civilbefolkningen bombas för att skydda dem från våld, barn svälter i en värld av överflöd, folk lånar pengar som inte finns och betalar ränta för det, gift är en form av mat och de intagna på dårhuset kan inte se hur omfattande de varit socialpsykologiskt formaterade eftersom de är för upptagna med att se efter deras fotbollslag och titta på Allsång och matlagningstävlingar.

Ja och naturligtvis sitta vid köksbordet och påpekar att det behövs mer lag och ordning, för att individen skall kunna utvecklas…

För att förstå vad som verkligen händer här och nu, måste vi koppla bort villkor ifråga om vad som som ”sund” och ”normal” innebär eftersom de inte alls är relevanta; och vi måste inse att vad som kallas ”normalt” nu bara är en avancerad programmerad form av vansinne. Människor lever alltmer utom sig själva i nuet och alltmer intecknade – diskonterade – i känslor som de tror att de skall få uppleva i framtiden, trots att de uttrycker att de inte kan påverka någonting alls. Men kan man inte bli lycklig nu så kan man aldrig bli lycklig, eftersom nu är det enda tillfälle vi kommer att uppleva. När människor får detta resonemang till vettigt och allt mer logiska och verklighetsgrundade tankar faller på plats, då kan människor börja växa mer fritt igen, även om de får börja om med sig själva och sin självförståelse – sin medvetna medvetenhet.

Försök därför heller inte att göra den upplevda känslan av världen till grundad på att världen är förnuftig och därmed, utifrån detta, försöka räkna ut varför ”intelligenta” människor skulle fatta beslut som orsakar daglig död, förstörelse, lidande och umbäranden. Världen är formaterad till enfaldighet. De styrande – och därför inte ledande – är helt enkelt själsligt mycket medvetandemässigt outvecklade och själva fångade i etablissemanget. De människor som fattar dessa beslut är som en funktionsmässig konsekvens därför också närmast galna och dementa, och det är därför deras handlingar är så arga och frustrerade. Har man bara en hammare som verktyg så blir alla problem till en spik. Allt går ut på egennytta, när tingens ordning väl hamnar mellan skål och vägg i den filosofiskt materialistiska illusionen.

Dessa delar av befolkningen som stöder dessa åtgärder och upplever att de kan kan skapa en rationellt grundad känsla av dem, är en förlängning på samma galenskap och demens. Samma moraliskt känslomässiga enfald. Vi kan lite förment kalla det för en låg naturlig EQ – medvetet medvetande.
Den ger enkel orsak och verkan. Världen är galen, eftersom de som styr världen och en stor del av befolkningen är i ett tillstånd av galenskap – vansinne utan närvaro i känsla. Poängen är dock att de inte behöver vara så här, alla människor kan utvecklas

Så trots alla rasande ansträngningar från världens machiavelliska förespråkare, är mänskligheten på väg att vakna upp och den kommer inte att somna om inte en chans. Vi ser betydande informationsmässiga framsteg i att exponera den pågående brutala bluffen av den Djupa Staten med ISIS i Syrien, massuppenbarelse av Geoengineering och andra neo-vetenskapliga övergrepp, de katastrofala effekterna av elektromagnetiska fält från olika källor, GMO-mat manipulation, globala kontrollambitioner och övervakningshysteri, samt fronter och diversion som klart inducerar föresatser om globalt krig(som har misslyckats totalt) och militarisering av samhället.

Vi är hyfsat mätta, faktiskt… på allt detta nu, så det skapar inte längre tillräcklig rädsla för styrning, det skapar mer irritation och människor börjar därför själva söka efter felkällorna. Vilket faktiskt leder människorna till kommunikation med varandra, om än på det viset att de kommer till felkällan ur olika perspektiv av problemformulering. Så allt blir ett i ring och går runt igen. Allt landar nu också därför i den globala Anglozionistiska bankhegemonin, vars monopolära makt nu eroderar sönder allt snabbare i öppen dager av verkligheten.

Låt därför inte alla dessa regisserade händelser och skenbara tävlingar av för ändamålet konstruerad ideologi kasta dig själv på den intellektuella soptippen. Det finns ingen som helst rimlig nivå längre på detta och dessutom går spelet på deras villkor, och berättelsen för massorna är bara än mer uppenbart överförstärkt och vilseledande propaganda.

Man ska inte ens överväga att lyssna på den polariserande propagandan, bara förkasta den helt direkt. Lita på utvecklingen av ditt eget medvetna medvetande, din egen förmåga att tänka fritt och alternativa källor till information, sådan information som du söker upp själv, som du tycker logiskt och rationellt stämmer med vad som utvecklar – vidgar och fördjupar – din egen förståelse för dina omgivande perspektiv på logiska – rationella – grunder – utifrån dig själv. Alltså vad som du tycker – upplever – känner – utvecklar och verka vidgande för din förståelse av omvärlden, din och andra människors situation. Vad som är upplysning, som gör att du själv kan skapa vidare ledning och upplysning – som ökar din medvetna medvetenhet om allt och då främst dig själv och dina känsloskapande föreställningars giltighet.

Deras – den monopolära maktens – enda vapen är vårt samtycke, genom att vi ger efter för och legitimerar deras lögner. Desinformationen tjänar därför flera syften, det mest försåtliga av dessa syften är att införa ditt eget tvivel på din egen förmåga till uppriktiga känsloskapande grunder som övertygelse, om din grundläggande uppfattning av verkligheten och av vad som egentligen är – eller borde vara – självklart för dig. Där började en gång den kognitiva formateringen av dig. Att få dig att börja tvivla på dig själv och att få dig att sluta vilja vara ärlig och uppriktig mot dig själv och dina egna känslor. Någon annan visste alltid bättre vad du kände! Att hålla mass – sinnet i schack är absolut nödvändigt för att etablissemangets program för social kognitiv formatering skall fungera.

Varför? Jo, för om tillräckligt många vaknade upp till en moralisk sanning som istället mer beskriver verkligheten, så skulle vi omgående avsluta vår medverkan i spelet och / eller resa oss och störta etablissemanget. Och de vet om detta. Så underskatta aldrig hur stor eller omfattande som denna sociala kognitivt formaterande planering sträcker sig, eller vilka – hur många områden som innefattas av denna planläggning som bygger på den enskilda nyttomaximeringen.

Människan är betydligt mindre själsligt utvecklad än vad många tror, så utrymmet till förbättringar gör att framtiden ser ljus ut.

19149124_10211440153894344_5567394290724013747_n.jpg

Källa:

https://carlnorberg.wordpress.com/page/2/

GeoEngineering – repost

När någon bestämmer att solen skall gå i moln….

När jag nu skriver denna artikel får jag börja med att be de utskrattade hjältar som tidigt varnade för chemtrails om ursäkt, jag hörde nämligen själv till dem som skrattade. Idag vet vi med hundraprocentig säkerhet att chemtrails inte är en konspirationsteori, utan en skrämmande verklighet. Dessutom skrämmande på ett sätt som får det mesta av globalismens galenskaper att förblekna. Efter trevande försök att manipulera mänskligheten med vaccinationer, GMO, läkemedel, kemisk besprutning m.m. har man nu på allvar tagit till storsläggan med giftbesprutning från luften över världens befolkningstäta områden. Med hjälp av luften vi andas kommer ingen undan, varken vi människor, djuren eller ekosystemet som helhet. Vad handlar då detta om?

Alla kan se de vita svansar som flygplanen över våra huvuden lämnar efter sig. Det är vi också vana vid och ingen reagerar nämnvärt när man ser det. Men numera finns det två sorters svansar, contrails som är de normala kondensationsstrimmor som flygplan på hög höjd alltid lämnar efter sig och chemtrails, som är medvetna utsläpp av tungmetaller i syfte att manipulera vädret genom ökad molnbildning. Så ser i alla fall den officiella versionen ut, men verkligheten är något annorlunda.

Contrails lär man sig snabbt att skilja ut, de förekommer vid flygning på hög höjd, har svansar som inte är längre än ett par hundra meter och som dessutom upplöses helt efter några minuter. De är ofarliga och naturliga och bildas av vattenånga i mötet mellan motorernas varma luft och den omgivande kalla luften.

Chemtrails är inte heller svåra att känna igen, de ligger kvar som vita streck på himlen, sprider sig långsamt i sidled för att bilda långsträckta skyar, som tillsammans med de ofta korsvis utlagda svansarna under dagens lopp bildar ett homogent molntäcke. Solen är borta. Den stora skillnaden är att chemtrails består av små, små partiklar av tungmetaller som långsamt dalar ner mot vårt jordklot och lägger sig över allt vi odlar, äter och berör. Dessutom finns de kvar i luften vi andas i form av nanopartiklar som vi kan relatera många sjukdomar till.

Konsekvenserna börjar nu bli så tydliga att till dags dato har 32 stater i USA infört restriktioner mot vädermanipulering på grund av de uppenbara riskerna för miljö och hälsa. Ett exempel är RI H6011/ 2017/ Regular Session/ Rhode Island House Bill 6011, The Geoengineering Act of 2017, regulates geoengineering of the global environment, som bordlades för vidare utredning så sent som i mars 2017. Vid en hearing i Shasta County Supervisors Testimony, California 2014 fick välinformerade läkare, piloter och forskare lägga fram sina underlag för en kommission, som drog slutsatsen att gränsen nu är nådd. Kalifornien är hårt drabbat genom mångårig experimentverksamhet , trots att mycket av forskningen bedrivs just där. Arbetsnamnet är Solar Radiation Management (SRM).

Vad är det då som man släpper ut?

Innehållsförteckningen får vi dels genom bolagens egna patentansökningar för metoden hos det amerikanska patentverket USPTO, dels genom de forskningsanalyser som utförts i vattentäkter och på mark av nedfallet. Patentansökningar för metoden med vädermodifiering har förekommit ända sedan 1930-talet. En modern variant har inlämnats av Hughes Aircraft Co i Kalifornien 1990, deras ansökan beskriver i detalj de kemikalier som används i deras program och stämmer väl överens med nedfallsanalyserna. Vanligast förekommande är aluminium, som fritt i naturen verkar som ett miljögift. Andra tungmetaller är barium, strontium och silverjodid, men även arsenik förekommer. Vid vattenanalyser uppmättes aluminium i kvantiteter 47 ggr det normala, strontium 10- 20 ggr normalt, barium 20 ggr normalt och ph-värdet på jordar konstaterades vara 25 ggr mer alkaliska än normalt. Nedfallet fungerar dessutom som en accelerator vid skogsbränder, som får större omfattning än normalt. Detta har man plågsamma erfarenheter från just i Kalifornien. Oförklarlig träddöd kan också med stor säkerhet hänföras till nedfallet. Monsanto, som är den största skurken vad gäller genmanipulering, inledde redan 2008 ett arbete med att göra sina grödor resistenta just mot aluminium! Du sköna, nya värld!

Neurologiska sjukdomar som Alzheimers (fyrdubblad frekvens i utsatta områden), autism, försvagat immunsystem och som följd förkortad livslängd hör till de sjukdomar som kopplas samman med nedsläppen. Partiklarna bryts ner till nanopartiklar i syfte att hålla sig uppe i luften, inandas när de faller ner och påverkar därmed hjärnans funktioner. Som av en slump sammanfaller detta med de bieffekter som man tillskriver vaccinationsprogrammen. Har vi samma upphovsman i båda fallen?

Vem som utför besprutningen vet vi i ett flertal fall, det amerikanska bolaget North American Weather Consultants Inc skäms inte för att på sin hemsida berätta vitt och brett om hur man utför uppdrag i ett 50-tal länder med vädermanipulering genom flygplan. Ett annat bolag är Weather Modification Inc, som kallar sin verksamhet för Cloud Seeding. Kanske är man trygg i den egna förvissningen att detta är ju bara något som är bra, vi bromsar Global Warming och är värda allt beröm för detta. När en regering beställer åtgärden behöver man kanske inte heller bry sig, betalningen är ju riklig och syftet gott? Men vem är det egentligen som beställer? Bolagen kallar sina kunder för ”sponsorer”. Och i Sverige? Över Skåne där jag bor går chemtrailsplanen just nu i skytteltrafik. Meteorologerna har svårt att förklara varför strålande sol i prognosen blev mulet, utan närvaro av lågtryck. Och mitt mossbeklädda tak som jag haft i 40 år och som dött under våren av förändrat ph-värde i luften saknar jag. Men viktigast är förstås att rädda våra ekosystem i stort och framför allt vår framtida hälsa, våra barn och barnbarns liv. Mer lättillgänglig information på svenska finns här.

 

Källa:

https://peterkrabbe.wordpress.com/2017/05/27/nar-nagon-bestammer-att-solen-skall-ga-i-moln/

Peter Krabbe – repost

Blir Eurabia det framtida lyckolandet?

En av globalismens hörnstenar är omvandlingen av världen till en totalitärt styrd global organisation, uppdelad på fyra geografiska huvudområden. För oss i Europa är sammanlänkningen med Afrika och arabländerna till vad man tidigare kallade Eurabia den centrala tanken. Om Eurabia har jag tidigare skrivit här och den norske skribenten Jan Hårstad bidrar med en nyskriven artikel härsom är anledningen till att jag tar upp frågan igen.

Eurabia har sin upprinnelse i oljekrisen under1970-talet genom bildandet av EAD (The Euro-Arab Dialogue) 1973, som kort sammanfattat handlade om att byta en garanterad export av olja till Europa mot ett accepterande av spridningen av islam och arabisk kultur till vår kristna kontinent, kombinerat med en generös inställning till ökad invandring från arabländerna till Europa. Detta arbete har pågått oförtrutet under 40 år utan att uppmärksammas nämnvärt av medierna. Många är förvånade över att Islamic Centers och moskéer växer upp överallt i våra länder och förstår inte varför. Flyktingströmmar och annan planerad invandring har på kort tid givit MENA-länderna en befolkningsandel runt 15% i Europa och prognoserna pekar mot en likafördelning om 40 år. Cirka 80% av flyktingarna bedöms sakna asylskäl och kan klassas som ekonomiska flyktingar.

Är detta då tillfälligheter beroende på krig och oroligheter utanför Europa? Naturligtvis inte, scenariot är sedan länge fastställt av EU och dess föregångare i syfte att fullfölja globalismens agenda om blandning av världens befolkningskategorier till en enda, homogen idealmänniska. EAD har efter hand omvandlats till Euromed, därefter Barcelonaprocessen för att sluta som Medelhavsunionen (The Mediterranean Union, UM eller UfM i Frankrike) 2008. Drivande under senare år har varit Frankrike, och dåvarande presidenten Sarkozy.

Anledningen till att Medelhavsunionen nu till slut hamnat i media (ett fåtal) är att nyvalde presidenten Macron, i egenskap av hängiven globalist, under valkampanjen framfört sitt fulla stöd för det fortsatta arbetet med UfM. Eftersom detta är direkt kopplat till planerna för fortsatt och ökad invandring från MENA (Middle East – North Africa) önskade man inte överdriven publicitet i Macron-lägret, något som motståndarna försökte ändra på genom att släppa ut mail på nätet dagarna före valet. Detta mörkades dock snabbt och Macron slapp förklara för fransmännen att Ensemble hade en annan, vidare betydelse än att bara gosa tillsammans inom Frankrikes gränser.

Det paradoxala med Medelhavsunionen är att den egentligen bara är en fortsättning på kolonialismen från tiden före andra världskriget. Dess två främsta förespråkare är Frankrike, som byggde upp sitt välde till att omfatta de flesta länderna i Nordafrika samt området runt Syrien och Libanon, och Tyskland som hade haft nära relationer med Turkiet och dess föregångare, det Ottomanska riket, som omfattade stora delar av arabvärlden. Att Tyskland håller på att få en betydande turkisk befolkning är lika lite en tillfällighet som att de fransktalande nordafrikanerna söker sig till Frankrike. Att det inbördes maktförhållandet mellan Tyskland och Frankrike i framtiden kommer att påverkas av dessas respektive växande befolkningar är givet. Polariseringen innebär också en ökad risk för framtida väpnade konflikter inom EU.

I själva verket handlar det då om att radera ut gränserna mellan kolonialstaten och dess forna kolonier, på samma sätt som Frankrike nu hanterar sina övriga kvarvarande kolonier (Guadeloupe, Martinique, Franska Guyana, Réunion och Mayotte) . Även där föds man med franskt medborgarskap och har fri rörlighet inom EU. Skillnaden idag är att övriga länder i EU får dela en börda som man inte har något historiskt ansvar för. När Macron talar om att det är ”vår” skuld att integrationen innebär problem, bör han tala för sig själv och inte för EU som helhet. För att understryka denna skuldbörda firade Hollande och Macron under veckan avskaffandet av slaveriet med den högtidliga projektstarten för ett slaverimuseum, i likhet med förintelsemuseet i Berlin. Man kan förstå att de forna öststaterna Ungern m.fl. inte känner någon sådan skuld. Har vi i Sverige någon anledning att göra det? Knappast.

Det ryktas i korridorerna att Macron fått ekonomisk hjälp till sin kampanj av Soros, vars organisation Move On översatts direkt till Macrons En Marche. Att dessa två skulle bli EU:s nya radarpar kan skrämma livet ur vem som helst. Enligt säkra källor finansierar Soros också genom NGO:er (civilsamhällesorganisationer) en allt mer utstuderad fartygstrafik i syfte att hämta upp mindre flyktingbåtar utanför Libyens kust för vidare transport till det europeiska fastlandet. Detta ökar naturligtvis flyktingtrafiken avsevärt. Att denna rabiata person i kraft av sin enorma förmögenhet tar sig rätten att styra och ställa över politikernas huvud är upprörande och det är för mig en gåta att Soros inte för länge sedan satts bakom lås och bom.

När globalismen nu tycks stärka sina positioner i Frankrike finns det anledning att vara uppmärksam på just Eurabia-projektet, som om det inte stoppas kommer att förvandla Europa till oigenkännlighet redan under kommande decennier. Det är hög tid att lägga höger-vänsterpolitiken i malpåse och sätta upp nya skyltar med texten Nationalism (demokrati och oberoende) eller Globalism ( världsherravälde och elitstyre) på våra politikers CV, så vi har en chans att välja rätt i nästa val. I Frankrike är det redan för sent.

 

Källa:

https://peterkrabbe.wordpress.com/2017/05/13/blir-eurabia-det-framtida-lyckolandet/

Chemtrails bilder

Geoengineering är tyvärr lika vanligt förekommande i den kommunistiska regimen sverige. Jag har själv observerat ett oräkneligt antal flygplan utföra dessa illdåd. Vi kan väl anta att några av dessa bilder skulle kunna ha med vanlig besprutning att göra, men mycket talar också för att något helt annat sker bortom det offentliga ljuset. Att förneka att detta pågår är att slutgiltigt bekräfta att man väljer att vandra arm i arm med ignoransen och fullständigt blind genom livet. För dessa individer finns det mycket lite hopp ”when the shit hits the fan”, tyvärr…

 

Word of chemtrails has been buzzing around the internet for years, but if you were one of the people saying that they were fake, there will be no denying this! We can no longer ignore the fact that our skies are being heavily polluted with aluminum, barium, lead, arsenic etc., just wait until you see this!

Gregory Darknight, an author, and editor at chemtrilactionnetwork.org received an intriguing private message from a follower on Facebook. This was the message:

“Hi Greg, I follow your action network website every day and I’m thankful there are like-minded people like yourself who are aware of global things that I have known since I was a little girl. I came across some photos from a trusted source of the inside of planes that are used for chemtrails and I figured if I passed them on to you, you can help spread more awareness with it on your website. Let me know if this is OK with you. Thanks.”

 After Gregory saw the images he immediately wanted to know who the source was and if they wanted to elaborate on these photos. He was told:

“Unfortunately, my source does not want to be known and would rather remain anonymous…I’m sure they have some pretty good reasons and I must respect their wishes. As long as the information gets out there I think that’s the most important thing I’ll send you more photos later on in the day when I have a chance thank you.”

These Were the Photos That Were Included in the Message:

 

EXPOSED-Photos-From-INSIDE-Chemtrail-Planes

EXPOSED-Photos-From-INSIDE-Chemtrail-Planes-4

EXPOSED-Photos-From-INSIDE-Chemtrail-Planes-5

EXPOSED-Photos-From-INSIDE-Chemtrail-Planes-6

EXPOSED-Photos-From-INSIDE-Chemtrail-Planes-7

EXPOSED-Photos-From-INSIDE-Chemtrail-Planes-8

EXPOSED-Photos-From-INSIDE-Chemtrail-Planes-9

EXPOSED-Photos-From-INSIDE-Chemtrail-Planes-10

EXPOSED-Photos-From-INSIDE-Chemtrail-Planes-11

EXPOSED-Photos-From-INSIDE-Chemtrail-Planes-12

EXPOSED-Photos-From-INSIDE-Chemtrail-Planes-13

EXPOSED-Photos-From-INSIDE-Chemtrail-Planes-14

EXPOSED-Photos-From-INSIDE-Chemtrail-Planes-15

EXPOSED-Photos-From-INSIDE-Chemtrail-Planes-16

EXPOSED-Photos-From-INSIDE-Chemtrail-Planes-17

EXPOSED-Photos-From-INSIDE-Chemtrail-Planes-18

EXPOSED-Photos-From-INSIDE-Chemtrail-Planes-19

EXPOSED-Photos-From-INSIDE-Chemtrail-Planes-20

EXPOSED-Photos-From-INSIDE-Chemtrail-Planes-21

EXPOSED-Photos-From-INSIDE-Chemtrail-Planes-22

EXPOSED-Photos-From-INSIDE-Chemtrail-Planes-23

EXPOSED-Photos-From-INSIDE-Chemtrail-Planes-24

EXPOSED-Photos-From-INSIDE-Chemtrail-Planes-25

EXPOSED-Photos-From-INSIDE-Chemtrail-Planes-26

EXPOSED-Photos-From-INSIDE-Chemtrail-Planes-27

EXPOSED-Photos-From-INSIDE-Chemtrail-Planes-28

EXPOSED-Photos-From-INSIDE-Chemtrail-Planes-29

EXPOSED-Photos-From-INSIDE-Chemtrail-Planes-30

EXPOSED-Photos-From-INSIDE-Chemtrail-Planes-31

EXPOSED-Photos-From-INSIDE-Chemtrail-Planes-32

EXPOSED-Photos-From-INSIDE-Chemtrail-Planes-33

Källa:
 http://awarenessact.com/32-photoss-from-inside-chemtrail-planes-like-youve-never-seen-before/

Cern @ Bilderberg

Att CERN’s högste ansvarige deltog vid människofientliga Bilderberggruppens möte är ju inget annat än högst oroande. Vi talar om komplett sinnessjuka individer som i vanlig ordning inte gör någon hemlighet av vad de representerar och dyrkar. Jag kan förstå om det förefaller som aningen absurt för den sovandes, men detta är, tyvärr, högst verkligt.

cern-logo

Den här symboliken finns precis överallt och de älskar att håna de ignoranta slavarna. Det är inget skämt, detta är deras trossystem och de är mycket fokuserade i sin manifestering. Öppna dina ögon och framförallt, öppna ditt sinne.

 

 

Och samtidigt i Kazakhstan arbetar den kazariska maffian febrilt på att expandera geometrin i staden ”Astana”. Detta är föga något aprilskämt. Vänder man lite på bokstäverna så får man fram deras älskade ”satan”. De bryr sig föga längre om att dölja vad de står för. Egentligen inte så konstigt med tanke på den enorma ignorans som genomsyrar världens befolkning. Detta är den värld vi lever i mina vänner. Välkommen till dårhuset!

 

Mat, tröst & kött

Ja tyvärr, det här inlägget kommer handla en del om kött.

Det var först när jag själv praktiserade vattenfasta som jag insåg hur djupt den sociala programmeringen vad gäller intag av föda faktiskt sitter i människan. Vår sociala vardag kretsar kring allt som har med MAT att göra. Jag kände det i mig själv bara av endast två dagar med enbart vatten som intag, hur tristessen infinner sig i princip omgående. Att utesluta kött blev för mig ett självklart och naturligt val när jag vaknade upp till ökad medvetenhet för några år sedan. När du börjar förstå kopplingen mellan allt levande, dess olika medvetandenivåer, interaktioner och symbioser med helheten så blir det helt enkelt omöjligt att äta just kött. Personligen är jag övertygad om att hela kött-agendan är en fälla och att det kraftigt begränsar vår möjlighet att växa andligt eftersom att det inte kan anses vara en kärleksfull handling att ta heligt liv. Du får helt enkelt inte tillgång till några vidare andliga realmer och detta håller dig således på en vibrationellt låg frekvens.

Vad gäller mejeriprodukter så har detta upphört först nyligen (för mig har ost varit närmast som en ”besatthet” och jag har insett att jag har varit tämligen förblindad och inte ens reflekterat över att jag självklart inte längre kunde äta heller detta – ost innehåller ett opiatliknande protein som går under namnet kasein). Jag kallar mig inte vegan då det nästan uteslutande handlar om identitet, tillhörighet samt snarare bara främjar ytterligare separation, vilket vi inte behöver mer av. Vi har (nästan) alla blivit indoktrinerade med att äta kött och mejeriprodukter, som att det skulle vara naturligt, vilket det definitivt inte är. Det räcker att använda den allmänna intelligensen för att inse att det är ”falsk matematik”. Det är inte svårt att lägga ihop pusselbitarna – dessa industrier har haft foten innanför dörren hos det politiska etablissemanget under många herrans år, och detta måste upphöra om vi ska få rätsida på lidandet och miljöproblematiken köttproduktion bidrar till. På förekommen anledning ska jag försöka att inte låta allt för anklagande, men faktum kvarstår, för oavsett föreligger här stora problem som måste lösas. Det är ingen idé att som köttätare försöka argumentera mot dessa uppenbara självklarheter som presenteras här, ty de rättfärdigandes tid är förbi och ursäkterna är urvattnade sedan länge. Det dåliga samvetet en köttätare bär inom sig finns där av en anledning. Vi måste förändra och den förändringen kan bara komma från dig själv eftersom systemet vi lever i är genomruttet och redo för kompostering. Det är alltså inget någon korrupt politiker någonsin skulle kunna ta ansvar för. Den bollen ligger hos var och en av oss. Individuellt ansvar är det enda vi kan sträva efter.

 

När det kommer till hälsa och vad vi människor faktiskt stoppar i oss så underlättar det inte direkt att de vinstdrivna industrierna som tex kött och mejeri sprider förvanskad fakta och förtrycker dem som vågar sig på att ifrågasätta sanningshalten hos dessa industrier. Självklart är detta det enda de kan begripa eftersom människorna i dessa industrialiserade monster är så fördunklade i sinnet och helt förblindade av PENGAR och profit, profit, profit! Vinstresultat prioriteras helt framför hälsa, omsorg, välmående, empati och medkänsla inför andra levande varelser (inklusive sina egna medmänniskor), och för att inte tala om den oerhörda miljöförstörelse dessa industrier bidrar till. (Tex står köttproduktionen enkom för ca 18% av den totala miljöförstörelsen och detta är troligen dessutom en kraftigt förskönad procentsats) De mutar korrupta politiker och organisationer för att sprida direkta felaktigheter samt mörkar och betalar för egenproducerade studier som levererar en förvanskad bild av verkligheten. Jag syftar på tex proteinlögnen som helt verkar ha tagit över sinnet på människor generellt. ”du måste få i dig protein”. Märk då väl att proteinet som finns i kött kommer från växtriket, likaså B12 som industrin tillsätter i djurfodret. Förutom detta tillsatta protein så innehåller kött även andra mindre behagliga ”ingredienser” som tex nitriter, trikiner och massor av antibiotika. Den som inte begriper att det är skadligt för sitt kroppsliga tempel måste nog ta sig en rejäl funderare. Det finns så mycket bluff och båg som backas upp av media och politiker via dessa industriers konstanta lobbyverksamhet samt att köttätande är så oerhört känsligt på en personlig nivå för de flesta människor och politiker är ju som bekant också människor (vi får iallafall anta att så är fallet). Det är på samma gång både fascinerande och skrämmande att observera hur stark påverkan kött uppenbarligen har på det mänskliga medvetandet. Många vill inte ens låtsas om som att det skulle kunna föreligga allvarlig problematik kring exploateringen av djur och natur och det är för mig en tydlig indikation på att det föreligger något högst oroväckande kring vad som händer med vår andlighet när vi konsumerar kött. Det är som att vårt sinne blir fördunklat och försätts i ett hypnotiskt tillstånd som gör att vi slutar använda det sunda, empatiska förnuftet. Människor blir som barn när köttproblematiken tas upp, och det är för övrigt inte det minsta konstigt att ”cancer” sprider sig som en löpeld i människor eftersom köttkonsumerandet skapar allvarlig försurning i det biologiska systemet. Candidan sprider sig därför som en löpeld. ”Låt maten vara din medicin och din medicin vara din mat”, som en känd filosof en gång sa.

 

mem_4_20150616170615_44069

 

Det var också i samband med fasta som jag börjar förstå varför det måste vara så fruktansvärt svårt för människor att ge upp delar av det som ger dem en sådan innerlig (tillfällig) tröst som att äta gör. Vi dämpar vår ångest med mat. Vi trycker undan de negativa känslorna genom att bedöva oss med mat istället för att låta dem flyta upp till utan för bearbetning, som en form av psykofarmaka. Att bara fösa problemen framför sig löser givetvis ingenting utan dessa ”trauman” måste man gå till roten med för att de ska kunna helas. Detta stigmata uppstår eftersom vi människor lider och helst inte vill göra förändringar för att må bättre, allra minst göra förändringar i kosten, ett tydligt ”moment 22” med andra ord. Egentligen klarar vi oss på så oerhört lite föda och vi skulle alla må betydligt bättre av att utesluta dessa gifter, både psykiskt och hälsomässigt. Att äta djur medför på ett djupare plan att du blueprintar djurets känslor och DNA. Jag har själv konsumerat kött innan jag förstod bättre, så jag har också varit en del av denna styggelse, det ska inte förnekas. Vad jag vill säga är att innerst inne så vet vi alla att det är förkastligt att döda en levande varelse bara för att tillfredsställa denna blodstörst, som inte har mycket med reell överlevnad att göra, det vet vi också om vi verkligen vill och använder vårt sunda förnuft snarare än låter oss styras av egot. Vi måste alla och envar göra viktiga uppoffringar för att förbättra det allvarliga tillstånd vi faktiskt befinner oss i, och det är hör å häpnad inte bara några få som ska behöva göra dessa uppoffringar. Det är oacceptabelt. Det finns inga ursäkter som räcker till längre, det gjorde det inte för mig och det gör det inte heller för dig, och på sikt kommer du må bättre på alla tänkbara plan. Det är så denna skapelse fungerar när vi befinner oss i fysisk form. Nedan har jag länkat till en oerhört viktig och riktigt bra dokumentär som även förespråkar veganism, vilket i sig bara är positivt eftersom den kosthållningen är ultimat på alla sätt och det går bara inte att förneka, även om jag själv inte titulerar mig som sådan.

 

http://www.naturskyddsforeningen.se/vad-vi-gor/klimat/faqvego  (Redovisar relevant sanning)

https://fmovies.se/film/what-the-health.llomz  (Dokumentären alla bör se)