Aurora 17 – repost

I september så drar krigsövningen Aurora 17 igång i Sverige. USA/Nato är intresserad av Gotland. Den som kontrollerar Gotland kontrollerar Östersjön.

I september 2017 så drar krigsövningen Aurora 17 igång. 20 000 soldater kommer att vara inblandade. Krigsmakten USA kommer bl.a. att ha 1000 militärer på Gotland. Gotland kommer att få besök av amerikanska terrängbilar, attackhelikoptrar, obemannade drönare och jagare från US Navy. Flera Natoländer kommer att närvara. Nu kommer även det kontroversiella värdlandsavtalet att prövas.

aurora17_värdlandsavtalet_nato_usa_peter hultqvist_ryssland_
USA har sedan tidigare sagt att de vill ta Patriot luftvärn till Sverige. Om man placerar dessa Patriots på Gotland så blir det säkert mycket tryggare i Östersjön.

USA VILL HA GOTLAND

Gotland är av vikt för USA på grund av dess geografiska läge. Det land som kontrollerar Gotland  kontrollerar stora delar av Östersjön.

Den amerikanska Armegeneralen David Perkins säger:

– Gotlands läge och den säkerhet som svensk militär förser ön med är extremt viktigt. Inte bara för Sverige utan även för den här delen av världen. Ön är en grundbult inte bara för Östersjön utan den ger även tillgång till Nordatlanten.

I och med övningen Aurora 17 så kommer USA att lära känna Gotland. Detta är givetvis en våt dröm för USA/Nato eftersom den som kontrollerar Gotland även kontrollerar stora delar av Östersjön.

Kan det vara så att hela krigsövningen Aurora 17 bara är en täckmantel för att installera Natotrupper på svensk mark? Kommer Natotrupper att stanna kvar på Gotland efter Aurora 17 i syfte att ”stabilisera oron i Östersjöområdet”? I så fall har Hultquist verkligen fintat oss alla.

Problemet är bara att vi inte hade några större problem i Östersjön innan Nato började omringa Ryssland med Natotrupper och utföra provocerande militära övningar längs Rysslands gränser. Det är Nato som är aggressivt, inte Ryssland.

I videon nedan kan man se hur Nato laddar upp med manskap och krigsmaterial längs Rysslands gränser.  Hultqvist vill ha samma scenario i Sverige – stationerade Natotrupper på svensk mark. I och med Natos övningar i Natoländer längs Rysslands gränser så har nu Nato etablerat sig i Europa. De militära övningarna innebär att Nato kan träna inte bara på krigföring men även på logistik och lokalkännedom. Kan det vara så att USA helt enkelt förbereder sig för krig mot Ryssland och man använder sig av dessa militära övningar som täckmantel? Tack vare Peter Hultqvists globalisering av det svenska försvaret och Sveriges närmande till Nato så kan även Sverige dras in i ett eventuellt storkrig mot Ryssland.

 

VÄRDLANDSAVTALET

I och med Aurora 17 så kommer även Natoländerna att pröva det kontroversiella värdlandsavtalet för första gången. Värdlandsavtalet innebär att Natotrupper nu har laglig access till svensk mark och de har även rätten att bedriva krigföring från svenskt territorium. Tack för den.

USA:S BLODIGA HISTORIA

Tittar man lite allmänt på USA så kan man inte annat än säga att USA:s aktiviteter de senaste decennierna minst sagt har varit brutala. USA har invaderat länder i Mellanöstern baserat på falska grunder. Det egentliga syftet har varit att USA ska dominera militärt. USA tar Nato till hjälp när de invaderar ett land och Nato säger sällan nej till ett krig.  Toppstyrda  fake news media hjälper till att svartmåla ledarna för det land som ska angripas. Så var det för Irak, så var det för Syrien, så var det för Libyen och så är det nu för Ryssland och Putin.

Hundratusentals människor har dött i dessa krig. Krigen har resulterat i tortyr, olagliga fängslanden,  trakasserier och ett totalt förakt för länders suveränitet. USA/Nato är ansvariga för de miljontals människor som är på flykt i Europa. Och nu ska vi alltså släppa in dessa människor på svensk mark?

SUMMERING
USA/Nato är intresserade av Gotland på grund av dess strategiska läge och nu kommer vi få amerikansk militär samt Natotrupper på Gotland.  Samtidigt gör Peter Hultqvist sitt yttersta för att inlemma Sverige i internationella krigsövningar.  Peter Hultqvists närmande till Nato i och med värdlandsavtalet och Aurora 17 kan innebära att Sverige dras in i ett eventuellt krig mot Ryssland.

Bygg gärna upp det svenska försvaret men kasta samtidigt ut Nato från Sverige!

nato_ max gustafson_aurora 17_gotland_ peter hultqvist
Lite humor från Max Gustafson

Referens

Mia Stubbendorffs tal om Nato 
Läs gärna Mia Stubbendorffs tal om Sverige, Nato och värdlandsavtalet.

 

Källa: http://jmm.nu/aurora-17-usa-vill-ha-gotland/

Leave a Comment