Klimatlögnen forts.

https://www.climatesciencenews.com/2019-09-24-climate-youth-puppet-greta-thunberg-george-soros.html

Hon är på nyheterna i dag, men 16-åriga Greta Thunberg är inte hemodlad eller tillhör gräsrötterna. Hennes klimattrick är helt och hållet en produkt av George Soros and Company, som matar Thunberg med hennes uppgifter när hon traskar runt om i världen och låtsas som om hon hade kommit med all denna klimathysteri på egen hand.

Image result for luisa-marie neubauer

I själva verket är Thunberg aldrig utan sin hanterare, Luisa-Marie Neubauer, en 23-årig, vänstervriden aktivist från Tyskland som är ”Ungdomsambassadören” för en internationell lobby- och kampanjorganisation känd som ”ONE Foundation”, som finansieras av George Soros, Bill & Melinda Gates och Bono, bland andra kändisnamn.

Förutom det faktum att Thunberg själv kommer från en familj av frimurare, har hennes mamma förmodligen haft band till den bayerska Illuminati-grundaren Adam Weisshaupt, Neubauer, hennes kontrollant, arbetar för en stor globalistisk enhet som arbetar för att implementera Agenda 2030 i Tyskland via Paris klimatavtal.

Neubauer är också medlem i Alliance 90De gröna och Gröna ungdomarna, tre kommunistiska organisationer som använder ”hotet” om klimatförändringar som ett skydd för att driva sina svepande politiska förändringar över hela världen – förändringar som naturligtvis kommer att eliminera frihet och friheten för att ”rädda planeten.”

Neubauer själv tweetade faktiskt om att vara medlem i ONE Foundation och skryter med att hon får resa världen över och sprider klimatpropaganda med andra som var duperade precis som hon, som trodde att den globala uppvärmningen är verklig.

Använder Bill Gates Greta Thunberg för att driva på en global avfolkning via klimatbluffen?

Enligt webbplatsen ONE.org kläcktes ONE Foundation i början av 2000-talet av Bill Gates och Bono, som samlades och beslutade att de behövde ”för att bättre informera amerikanerna om extrem fattigdom runt om i världen.”

Med hjälp av Melinda Gates, Bill’s fru, såväl som Bobby Shriver, Ed Scott, Bob Geldof, Jamie Drummond och George Soros, utvecklade Gates och Bono ”en organisation mot fattigdom som kallas DATA som fokuserade på att distribuera kändisar och andra inflytelserika individer att uppmana världens ledare att vidta åtgärder i specifika utvecklingsfrågor”.

DATA slogs slutligen samman till flera andra organisationer för att bilda ONE, som nu fungerar som en politisk aktivistgrupp som syftar till att uppnå flera ”globala mål”, inklusive ”sjukdom, fattigdom och andra pressande utvecklingsfrågor.”

Det verkar som om Neubauer själv rekryterades för att vara en del av ONE, bara för att vända sig och rekrytera Thunberg. Eller kanske Thunberg sköts av någon annan för att spela denna roll, och Neubauer fick uppdraget att vara hennes ”mentor”, följa henne runt överallt där hon framträder offentligt.

Vad som än är fallet är det uppenbart att Thunberg inte kommer med de många manus som hon läser inför kongressen, media och nu senast i FN. Skit, hon talar inte ens engelska som sitt första språk, men på något sätt ska vi tro att Thunberg kan komma med ett oavbrutet flöde av professionella tal att presentera varje dag?

Eller hur. Det tror vi alla. Eller inte. Men det sorgliga är att många liberaler tror uppenbarligen  på det och avslöjar att Soros och hans kämpar fortfarande vinner informationskriget i vissa delar av samhället.

Oavsett hur många gånger klimatförändringarna avslöjas som en total bluff, finns det fortfarande en beredskap av befolkningen som tror att det är sanningens evangelium  – särskilt när små flickor dyker upp i nyheterna för att berätta för världen om ”vetenskapen” bakom den .

Så kallad ”klimatförändring” är fortfarande det största bedrägeriet som begåtts mot mänskligheten, skrev en kommentator på The Gateway Pundit. ”Det är inget annat än ett program med flera miljarder dollar i beskattning och omfördelning av förmögenhetsprogram utformat av Storbritannien för att förstöra USA genom att förstöra kapitalismen.”

Leave a Comment