Politisk teater

Den politik som förs världen över fungerar endast som teater för massorna, detta för att rikta blicken åt annat håll så folket inte ser vad som verkligen pågår. De politiska ledarna är inget annat än nyttiga idioter, oavsett färg eller tillhörighet. Det är endast olika former av polariseringar. Dessa kasperdockor sitter fast som i ett skruvstäd och pressas på i riktningar av förutbestämda narrativ via styggelser som tex George Soros och andra människofientliga skuggvarelser. De kallar sig själva filantroper, bara för att håna mänskligheten lite extra. Det ligger i satanistens natur att håna sin omvärld. Blodindränkta ritualer som inkluderar barn är deras melodi. Dessa individer är komplett sinnessjuka och enligt mig i princip bortom räddning. De har gjort sina val med full medvetenhet. Döden vore att föredra i sammanhanget men de är för ynkliga och svaga för att inse detta.  De kommer erhålla förlåtelse men det kommer ta mycket lång tid.

Vad vi nu ser spelas upp är en fullständig kamp vad gäller kontroll över individen, både fysiskt och andligt. Vi ser sk vuxna män som bråkar på bästa sändningstid där de hotar varandra med ”ödeläggelse”, ”förgörelse” och andra destruktiva och hotfulla ordalag. Detta görs för att hålla mänskligheten paralyserad av rädsla och oro. De arkoniska krafterna börjar bli desperata nu. De börjar tappa greppet om kontrollen. Därför lever vi i en mycket turbulent tid där precis vad somhelst kan hända. Det ultimata skådespelet har börjat!

Det är nu viktigt att varje människa på denna jord tar sitt enskilda ansvar och vänder den nya världsordning ryggen. Vi måste släppa transhumanismen och den digitala virtuella låtsasvärlden de försöker lura in oss i. För en del är det redan för sent, jag ser hur de har blivit helt och hållet avtrubbade. De har drabbats av en psykos, en digital autism som i dagsläget nästintill verkar oåterkallerlig, iallafall inte förräns de blir observanta på vilket psykotiskt tillstånd de befinner sig låsta i, först då kan läkning och rening uppstå. Vi är biologiska livsformer som opererar och orienterar oss i denna fysiska verklighet via vårt medvetande som är en oändlig energiform. Vi var aldrig menade att bli människa-maskin, det var aldrig tänkt att vi skulle gå den vägen – transhumanismens väg. Vi var menade att uppleva den autentiska och analoga naturen och återkoppla med allt levande därute. Så mycket misär och mörker har plågat detta existensplan under så oerhört lång tid. Vi är sedan länge oerhört trötta på detta tillstånd. Vi kräver förändring. Neutralisera den stagnerade och negativa energin som har legat som en våt filt över planeten och återta vår gudomliga suveräntitet som stals av systemet när vi föddes. Vi kommer dit – frågan är bara vad som kommer hända under resans gång?…

 

Spännande tider väntar.

 

Leave a Comment